Haberler

Kandil'e Operasyonun Bilançosu: 190 PKK'lı Öldürüldü

Güncelleme:

PKK'ya yönelik operasyonlarına hız veren Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği hava harekatında 190 teröristin öldürüldüğü, 300 teröristin de yaralandığı öne sürüldü.

Türk Hava Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta ve yurtiçinde PKK'ya yönelik yaptığı 2 büyük operasyonun bilançosu ortaya çıktı. İstihbarat kaynaklarının verdiği bilgilerde 190 teröristin öldürüldüğü, 300 teröristin ise yaralandığı iddia edildi.

HAREKATA 40 UÇAK KATILDI

Verilen bilgiye göre Kuzey Irak'a yönelik olarak geçen cuma gecesi yapılan hava harekatında PKK'lıların telsiz konuşmaları ve insansız hava araçlarının tespitleri sonucu 190 teröristin öldürüldüğü öne sürüldü. Aynı kaynaklar, bu saldırılarda 300'ün üzerinde teöristin yaralandığını söyledi. İstihbarat birimleri, önceki gece yapılan harekatın Kuzey Irak bölümüne 40 uçağın katıldığı bilgisini verdiler.

TANKER UÇAKLAR DA KATILDI

Harekatın yurt- içindeki bölümünde ise 30 uçak yer aldı. Önceki geceki operasyona, uçakların yakıt ihtiyacını karşılamak için tanker uçakların da katıldığı öğrenildi. Tanker uçaklarından çoğunlukla, harekat bölgesine Bandırma'daki 6. Ana Jet Üssü'nden kalkan "Yarasa" çağrı kodlu savaş uçakları yakıt aldı.

130 HEDEF VURULDU

Sınırda konuşlu 155 milimetrelik Obüs atan Fırtına topları da 130 hedef vurdu. Bu atışlarda PKK'nın kullandığı 25 doçka uçaksavar mevzisi tahrip edildi.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Kandil Dağı Irak Tsk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (298)

kurt:

oldurun firsatinizda var gocunuzde ama turkler var oldukca sunu unutmasinlar cunku biz kurtler oldukca bunu hic unutmuyacagiz ve bilinirki kurtler dunyanin her yerine dagilmis icinizde varlar her sey bir firsata bakar yani demem oki kurt artik kesinlikle Turku kendine kardes gormuyor

10
77
yanıtYanıtla
limitsiz:

Ya millet hala tayyip oy icin vuruyor diyor.anlamiyorsunuz hala.tayyip mert dogal halktan biri.kendisinin ve halkin gormek istedigi tabloyu olusturdu vurdu.bu bombalama isinde abd karsi cikti fakat tayyip dinlemedi.bakti abd bu herif korkak degil gozu kara imkanlarini kullanmasini biliyo.abd cark etti turkiyeyi destekliyoruz dedi.bakin gorun tayyip geecekten kurdun de turkunde insanca yasamasi icin ugrasti ama bakti pkkli kurtler gercekten kardeslikten anlamiyo.seyredin tayyip kimseyi dinlemicek artik.devamli vuracak.cunku iyilikten anlasilmadigina tayyip tatmin oldu.sunu unutmayin tayyip siyaseti ulke icin yapar.soz konusu ihanetse vatan tehditte siyaset yapmaz vurur.

83
4
yanıtYanıtla
kurt halki:

devir deyisti yeni bir zaman dilimindeyiz bir zamanlar ermenileri boyle kalt etiniz ama yuz sene gecmesine ramen halla turklerden hesap soruluyor var artik sen hesabini yap ey turk

11
57
yanıtYanıtla
Türk-LazMobil-IOS:

Türkiye cumhuriyetinde yaşayıp nasıl türk askerinin canına kastedilir ve bunu sözde haklarının verilmesi için yaptıgına inanan bi topluluk acımayacaksın hiçbirine

39
24
yanıtYanıtla
ayse:

Allahım sukurler olsun yuregime serin su serpildi leşlerin sayısı cokmus inşallah kökleri kurur hain kalleslerin

50
9
yanıtYanıtla
akp genclikMobil-ANDROID:

kudretli bir orduyu tükürümle bogarim diyen ayrik otlari canakkale harbini unutmus yada sagir hic duymamis yedi düveli dize getiren sanli ordumu kokainci isitlilerle karistiriyor

45
13
yanıtYanıtla
dashak:

Yurtiçinde de ağırlık verelim. Sapan taşı atanı indirelim. Dünyada da bu işler böyle yürür. Vatan hainliği en büyük suçtur.

48
8
yanıtYanıtla
lazarpvMobil-ANDROID:

at yalani seveyim inananı

9
42
yanıtYanıtla
Karadenizli. Mobil-IOS:

ULAN...GERİZEKALIMISINIZ.??? İKİ GÜN ÖNCE 261 LEŞİN OLDUĞUNU DEVLETİN TELEVİZYONU AÇIKLADI.HATTA SİZDE 200 LEŞ HABERİ YAPTINIZ.NE BU ŞİMDİ BİRİLERİNİN ZORUNAMI GİTTİ.ŞEHİTLERİ İKİ KATI ŞİŞİREREK YAZIYORSUNUZ.LEŞLERİ NİYE AZALTIYORSUNUZ. SU AN 400 Ü GEÇTİ LEŞ SAYISI.TOPRAĞIN ALTINDA BİNE YAKIN KAYIP VARKEN.SİZ GÜN GEÇTİKÇE AZALTIYORSUNUZ.BİRİLERİNE MORALMİ VERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ.FUAT AVNİYE SORUN GERÇEK RAKAMI ÖĞRENİN.AMA SİZ YAZABİLİRMİSİNİZ ONU BİLEMEM.?pkk LEŞ LERİ GİZLİYOR TSK DA TEPKİ ÇEKMEMEK İÇİN İKİ ÜÇ YÜZ LEŞ DİYİP GEÇİŞTİRŞYOR.ORALAR CEHENNEME DÖNMÜŞ. SİZ HALA MİLLETİ AVTMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.,,,..!!!!

19
29
yanıtYanıtla
ali:

pkk genelde askerin eline geçmeyen leşlerini 3 -4 sene sonra açıklıyor. kayıb vermedik derler ama yalan

44
3
yanıtYanıtla
Tüm 298 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title