Haberler

Kandemir'den Dostluk Çağrısı

Yeşilgiresun Belediye’nin başantrenörü Ahmet Kandemir, geçtiğimiz yıllarda iki takım arasında geçen tatsız olayların bu sene tekrarlanmamasını istedi.

Yeşilgiresun Belediye'nin başantrenörü Ahmet Kandemir, geçtiğimiz yıllarda iki takım arasında geçen tatsız olayların bu sene tekrarlanmamasını istedi.

Yeşilgiresun Belediyespor, Toto Basketbol Ligi'nde hafta sonu kendi evine Trabzon Medikal Park ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başarılı koçu Ahmet Kandemir, Trabzon ile oynayacakları maçı kazanmaları halinde Play-off için şansları olacağını belirterek, "İki şehir arasında geçmişte yaşanmış olaylar var ama sonuçta bu bir spor, savaş değil. İki takımdan biri kazanacak buradaki maç veya Trabzon'daki maç olmak üzere bence artık aynı ligin ekipleriyiz. Geçmişte ligi geçmek için rekabet olmuş olabilir ama biz öncelikle bu maçta şehir olarak, taraftar gurubu olarak rakibi centilmence karşılamamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"Sonunda biri kazanacak biri kaybedecek ama bu şerhlerin dostlukları ilelebet kalacaktır" diyen Kandemir, "Bence bu konuda ilk maç bizde olduğu için bizim adım atmamız gerektiğini düşünüyorum. Sahanın içinde tabii ki mücadele olacak iki takım da kazanmak istiyor. Bizim Play-off şansımız olması için evimizde minimum maç kaybetmemiz gerekiyor. Bu nedenle evimizde kimle oynadığımızın bir önemi yok. Trabzon olur, Efes olur sahaya kazanmak için çıkacağız. Evimizde en az 10 maç hedefledik kazanmak için kazanır isek ciddi bir Play-off takımı olacağız" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Kandemir Trabzon Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title