Haberler

Kandaşoğlu'ndan Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, İpekyolu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Kandaşoğlu, İpekyolu Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Külay'ı makamında ziyaret ederek, bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyleyerek, dilek ve temennilerini iletti. AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, meclise gitmesi halinde Van halkının bulunduğu ortamdan daha güzel bir duruma getirmek için çaba sarf edeceğini söyleyerek, muhtarların büyük bir kitle olduğunu ve bundan dolayı onları önemsediklerini belirtti.

İpekyolu Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Külay ise, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Van'ın gelişmesi için Zahir Kandaşoğlu'nun milletvekili olmasının şart olduğunu söyledi. Külay, "Gerçekten Van'a hizmet yapacaklardan biri sizsiziniz. Çünkü Van'ı çok iyi biliyorsunuz. Daha önce de Van'a ciddi hizmetler yaptınız. Bölgedeki sorunları çözebilecek bir kapasiteniz var. Bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Sizi cani gönülden destekliyoruz. Mevcut aday adaylarının içerisinde en iyisi sizsiniz. Bu memlekete çok faydalı olacağınıza inanıyoruz. Halkta sizi seviyor ve destekliyor. Allah yardımcınız olsun. Zahir Kandaşoğlu insanları uzaktan selamlayacak biri değil. Yakından kucaklayacak bir insandır. İnşallah hakkınızda en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin. Gerçekten Van için olmazsa olmazsınız. Sizi bu kez mecliste görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kandaşoğlu, buradan ayrıldıktan sonra Karşıyaka, Serhat, Hafıziye ve Bahçıvan mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Kandaşoğlu İpekyolu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title