Haberler

Kandaşoğlu'dan AK Parti'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, beraberindeki yaklaşık 2 bin kişiyle seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, beraberindeki yaklaşık 2 bin kişiyle seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Berberindeki yaklaşık 2 bin kişiyle AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Zahir Kandaşoğlu, burada İl Başkanı Zahir Soğanda ile bir görüşme yaptı. Görüşmede konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, demokrasinin vazgeçilmezi olan seçime gittiklerini belirterek, "Olmazsa olmaz olan halkın iradesini halkın kendi kendini yöneteceği genel seçimlere gidiyoruz. AK Parti 4. genel seçime gidiyor ve ayrıca 9 tane ayrı seçim geçirdi. Halkımızın teveccühü ile daha fazla oy aldı. Sizlerin teveccühü ile iktidara geldi. Bu süre içerisinde AK Parti birçok alanda, özellikle sağlıkta, eğitimde, ulaşımda yine bununla birlikte siyasette, kültürde Türkiye'nin önündeki bütün engelleri bir bir kaldırarak halkın refahı ve huzuru için gerekeni yaptı. AK Parti'nin devam etmesi gerekiyor. Hedef 2023, hedef 2053, hedef 2071 diyoruz. Hedefi olmayan ülkelerin geleceği olmaz. Bundan dolayı 7 Haziran'da güçlü çıkmamız lazım. 8 milletvekili çıkarmamız gerekiyor ki barış sürecine katkı sunabilelim. Bu vesile ile bize katkı sunan birçok arkadaşımız var. Bu seçimin huzur, barış ve kardeşlik içinde geçmesini diliyorum. Bu sürece katkı sunmak isteyen, Van'ın gelişmesini, Türkiye'nin gelişmesine katkı sunmak isteyen Zahir Kandaşoğlu'na da başarılar diliyorum. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

"25 YILDAN BU YANA İLDE HİZMET VERİYORUZ"

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu ise, "AK Parti'de aday adayıyım. Benim bu partiye geçmemin sebebi, bu ilde aday adayı olmamın sebebi, 25 yıldan bu yana bu ilde hizmet etmemdir. 15 yıl Van'ın ve bölgenin en büyük odası olan Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın hem yönetim kurulu üyeliğini hem de yönetim kurulu başkanlığını yapan bir kişiyim. Bu odamız sizin de bildiğiniz gibi 24 saat siyaset ile iç içe olan bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bölgeye en çok katkı sunan, en çok vergi veren ve en çok istihdam alanı oluşturan bir meslek odamızdır. Ben o meslek odasını öyle bir duruma getirdim ki yalnız Van'da değil bütün dünyada şu anda en iyi 10 oda arasında yer alıyor. Dünya ticaret odalarının arasında bulunduğu bir meslek kuruluşudur. O gün yapmış olduğumuz bu icraatlardan dolayı bugün buradayız" dedi.

Türkiye'nin büyümesine, Türkiye'nin gelişmesine, Türkiye'nin demokrasisine büyük bir katkı sunan AK Parti'ye çok ciddi katkılar sunacağını belirten Kandaşoğlu, "AK Parti'nin vizyonuna vizyon, gücüne güç katacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben Van'ın değil bölgenin sesi olacağım. Sizler için güzel şeyler yapacağıma inanıyorum. Onun için bugün buradayım. Ankara'da siyaset, burada ise sizin sorun ve sıkıntılarınızı çözmeye çalışacağım. Değişik bir politika, değişik bir siyasetle Allah'ın izni ve kuvveti ile herkese ciddi katkılar sunacağım. Bu memleketin taşına, toprağına katkı sunacağım. Tarım, turizm alanına katkı sunacağım. Özellikle sınır ticaretini en kısa sürede transit haline getireceğim. Ben buna inanıyorum ve bundan dolayı bu yola çıktım" şeklinde konuştu.

Daha sonra yaklaşık 2 bin kişilik ekibiyle birlikte buradan ayrılan Kandaşoğlu, Bahçesaray ilçesine geçti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Kandaşoğlu Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title