Haberler

Kanatlı Lisesi Mezunları Buluştu

Eskişehir Kanatlı Lisesi 1977 mezunları, 7 yıldır geleneksel olarak yılda iki kez düzenledikleri buluşma gecesinde bir araya geldi.

Eskişehir Kanatlı Lisesi 1977 mezunları, 7 yıldır geleneksel olarak yılda iki kez düzenledikleri buluşma gecesinde bir araya geldi.

Eski okul arkadaşları, birlikte yedikleri akşam yemeğiyle anılarını tazeledi. Geceye Türkiye'nin değişik illerinden 1977 Kanatlı Lisesi mezunu 41 kişi katıldı. Grup adına konuşan Dr. Cengiz Elburus, eski arkadaşlarıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, " Eskişehir'e normal olarak sık sık gelip gitsek de, herkesi görme şansımız olmayabiliyor. Çünkü arkadaşlarımızın önemli bir kısmı Eskişehir dışında hayatlarına devam etmekteler. Artık geleneksel hale gelen böyle bir organizasyonla eski okul arkadaşlarımızla yılda iki kez de olsa bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepimiz isteyerek, tabiri caizse koşarak geliyoruz. Programları uymadığı için gelemeyen arkadaşlarımızın da çok üzüldüğünü hissediyoruz. Her buluşmada katılımcı sayımız artıyor. Bu da bize, doğru bir iş yapmış olmanın mutluluğunu yaşatıyor. Bu buluşmalar bizim için, hem çok sevdiğimiz Eskişehir ile aramızda bir köprü olması, hem de ortak geçmişi, anıları olan arkadaşlarımızla hasret giderme anlamını taşımaktadır. Bu toplantılarımızı ömrümüz oldukça sürdürme kararlığındayız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title