Haberler

Kanaltürk Tüm Programlarını Bitirdi

Güncelleme:

Kanaltürk TV'nin, Türksat'tan çıkarılmasından sonra ilgiyle izlenen '2. Sayfa' programı kanal tarafından yayından kaldırıldı. Sunucular da üzüntülerini twitter'dan paylaştı.

Kayyuma devredilen Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV'den çıkarılmasının ardından, kanallar dün gece de Türksat'tan kaldırıldı.

YENİ FREKANSLAR BELİRLENDİ

Kanal yönetimi, Türksat uydusunda yer almayan Bugün TV ve Kanaltürk TV kanallarını izlemek için takipçilerinin yeni bir uydu anteni almaları gerektiğini duyurdu. Kaldırılan kanalları izlemek isteyenler Eutelsat 10A uydusuna bağlanıp yeni frekansları girerek bu kanalları izleyebilecekler.

BÜTÜN PROGRAMLAR YAYINDAN KALDIRILDI

Bu gelişmelerin ardından kanal yönetimi tüm programlarını bitirme kararı aldı. Bugün 80 çalışanın işine son verileceği öğrenildi.

2007'den beri hafta içi her sabah izleyicisiyle buluşan '2. Sayfa' ekibi haberi böyle duyurdu:

"8,5 yıldır huzurla, zevkle çalıştığımız @Kanalturk maceramız bugün sona erdi. Emek veren ve izleyen herkese teşekkür ederiz. Görüşmek üzere."

DERYA'NIN DÜNYASI DA BİTTİ

Sunuculuğunu Derya Baykal'ın üstlendiği 'Derya'nın Dünyası' dün son kez ekrana geldi. Hafta içi her gün öğle kuşağında ekrana gelen program bugünden itibaren yayınlanmayacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Digiturk Türksat Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (15)

akrep çeMobil-ANDROID:

insanlari tamamen çember içine almaya başladilar yazik

26
7
yanıtYanıtla
nihal:

salak onlar ülkeyi bitiriyorlardı o daha mı güzel şimdi cezalarını çekıyorlar

yanıt12
yanıt25
...:

Noldu şimdi çok mu demokratik bi ülke de yaşıyoruz hadi kalkıp iddia edin bunu! ödümüz kopuyo birileri hakkında bişey demeye bizi bu duruma getiren sisteme lanet olsun. .

22
8
yanıtYanıtla
goreceksinizMobil-ANDROID:

cok yakinda akp tv acilmazsa sasmayalim

20
9
yanıtYanıtla
saenes:

akp her yerde

yanıt14
yanıt4
CAN DERSİMLİ:

ZAMANINDA AZ AKP DE YALAMADINIZ NE GARİP DÜNYA AKP Yİ BU GÜNLERE GETİREN DE BUNLAR İLK TEKMEYİ YİYENLERDE BUNLAR.

20
5
yanıtYanıtla
Asil_KürtMobil-ANDROID:

CEMAAT MASALLAH MUSLUMANLİK HARİCİ HER İSLE İLGİLİ. TİCARET DEVLET YONETİMİ MEDYA BİDE ZAMAN BULSALAR MUSLUMANLİGİN FARZLARİYLADA İLGİLENECEKLER. AMA VAKİTLERİ YOK

12
7
yanıtYanıtla
Oslo Norveç Mobil-IOS:

Bu kanallar neden kalktı ben birşey anlamadım ama lütfen doğru bir cevap istiyorum AKP'lilerden istiyorum cevap

15
2
yanıtYanıtla
Özgür medya:

Ya Yumurcak TV de ne vardı çocuğum şimdi ağlıyo aç diye yazıklar olsun ne dim

8
4
yanıtYanıtla
...:

Benim kizimda agliyor bunu yapanlar inşallah cezası ni bulur

yanıt1
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title