Haberler

Kanalizasyon Suları Çeşmenin Önüne Akıyor

Alaplı’ya bağlı Yeni doğanlar Köyündeki patlayan kanalizasyon suları çevre kirliliği oluşturuyor.

Alaplı'ya bağlı Yeni doğanlar Köyündeki patlayan kanalizasyon suları çevre kirliliği oluşturuyor.

Alaplı Yeni doğanlar köyünde lağım suları yaklaşık bir yıldır fosseptik borularının tıkalı olması nedeni ile çevre köylerin ortak içme suyu olarak kullanıldığı çeşmenin yanındaki borulardan yola doğru lağım suları akmaya devam ediyor. Yaklaşık bir sene'den beri yola akan kanalizasyon suları mahalleliler zor anlar yaşatıyor. Mahallenin en işlek yerinde oluşan bu kirli suların kokusu geçen herkesi rahatsız ediyor.

Yetkililere haber verilmesine rağmen 1 senedir yapılmadığını söyleyen mahalle sakinleri, "Araçlar ve insanlar akan kanalizasyon suyuna basmadan geçmesi mümkün değil, artık her tarafa dağılmış durumda, okulların açılması ile birlikte onlarca öğrencinin yaya olarak kullandığı yola akan kanalizasyon atıkları pis koku ve hastalık tehlikesi saçmaya devam ediyor. Her an bir salgı hastalık yayılabilir. Yetkililerde yardım bekliyoruz bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz" diyorlar. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title