Haberler

Kanalizasyon İdareleri Toplantısı Ordu'da Yapıldı

Karadeniz Bölgesi Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı’nın ilki Ordu’da gerçekleştirildi.

Karadeniz Bölgesi Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı'nın ilki Ordu'da gerçekleştirildi.

Karadeniz Bölgesi büyükşehir belediyeleri su ve kanalizasyon idaresi genel müdürleri ve üst yöneticileri, Ordu'da Ordu Su Kanalizasyon İşleri(OSKİ) Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde "1. Karadeniz Bölgesi Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı"nda bir araya geldi. Geniş katılım sağlanan toplantıda, ortak tecrübelerin paylaşımı, sorunlar, çözüm yolları, birimler arası fikir alışverişi ve kurumsal işbirliği gibi paylaşımlarda bulunuldu.

OSKİ Genel Müdürlüğü Durugöl Atık Su Arıtma Tesislerinde gerçekleşen toplantıya OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Genel Müdür Yardımcıları, OSKİ daire başkanları, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Süleyman Aydın katıldı.

"ORTAK PROJE VE FİKİRLERİN GÖRÜŞÜLMESİ, BÖLGEYE OLUMLU YÖNDE KATKI SAĞLAR"

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ'nin kurumsal yapısı, projeleri ve kurulduğu günden bugüne yapılan çalışmaları sunumlar eşliğinde paylaşarak açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Yürük, "Aynı coğrafi bölge içinde ortak sorunları yaşayan komşu su ve kanalizasyon idareleriyle birlikte, ortak proje ve fikirlerin görüşülmesinin, bölgemize olumlu yönde katkı sağlayacaktır" dedi.

"OSKİ İŞİN ZOR KISMINI BAŞARIYLA GEÇTİ"

SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu toplantıda bir açıklamada bulunarak, "OSKİ'nin kısa sürede bu kadar çok işi yapması büyük bir başarı, yeni kurulan kurumlarda en büyük sıkıntı idari kadro oluşumu ve kurumsallaşmadır. OSKİ bunu çok kısa zamanda başarıyla tamamlayarak işe başlamış olduğunu gösterdi" diye konuştu.

"TOPLANTILARIN DEVAMI GELMELİ"

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ise yaptığı açıklamada, "Karadeniz Bölgesi su ve kanalizasyon idareleri arasında yapılan bu toplantı, bölgede yaşanan benzer sorunların görüşülmesi ve çözüm noktasında ortak fikirlerin paylaşılmasında TİSKİ ve OSKİ gibi yeni kurulmuş su ve kanalizasyon idareleri için faydalı olacaktır ve bu toplantıların da devamının getirilmesi gerekmektedir" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Recep Köksal Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title