Haberler

Kanalizasyon Borusuna Beton Dökmüşler

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde tıkanan kanalizasyon boru hattına beton döküldüğü ortaya çıktı.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde tıkanan kanalizasyon boru hattına beton döküldüğü ortaya çıktı.

Toprakkale Belediyesi, Karataş Mahallesi Lise Sokak'taki kanalizasyon hattından gelen şikayetler üzerine bölgede çalışma başlattı. Belediye ekipleri, yaptıkları kazılarda Yüksel Uluğ Stadı yanındaki Lise Sokak'ta kanalizasyon borularının içine beton dökülüp kapatıldığını belirledi. Ekiplerin araştırmaları sonucunda açılan kapakların daha önce bir kaç kez zorlama ile açıldığı tespit edildi.

Kanalizasyon borularının ise beton dökülmesi sonucu tıkandığını gören ekipler, mahalleyi rahatsız eden kötü koku ve sağlık tehlikesi nedeniyle kanalizasyon hattına hemen müdahale etti. Yapılan çalışmalar sonunda betonla tıkanmış olan borular yenilenerek kanalizasyon hattının tekrar açılması sağlandı.

Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinden gelen ihbarlar üzerine hemen ekiplerini kanalizasyon hattının sıkıntılı olduğu Lise Sokağı'na yönlendirdiklerini söyledi. Delirci, "Ekiplerimiz yaptıkları müdahale ile hattın açılmadığını gördüklerinde daha büyük bir sorun olabileceğini bildirdi. Biz de bunun temelini bulmak için hattın bazı bölgesinde kazı çalışması yaptık. Kazılardan sonra gördüğümüz manzara gerçekten üzücüydü. Kanalizasyon hattı beton dökülerek doldurulmuş ve tıkanmıştı. Ekiplerimiz hemen boruları yenileyerek sorunu ortadan kaldırdı. Fakat mahalle sakinlerine verilen bu hizmete neden böyle taciz var? Sorun, hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp kimseye boyun eğmememiz mi? Olayın incelemelerine başladık ve sorumlular bulunup halka hesap verecekler. Borç batağına bırakılmış bir belediyeyi tekrar canlandırıp, ilçemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. En kısa sürede Toprakkale hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır." - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Toprakkale Osmaniye Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title