Haberler

Kanalın Tek Köprüsü

Güncelleme:

Devlet Su İşlerine ait sulama kanalının geçtiği Çamlıtepe ve Tılmerç semtlerinde, tek ulaşım köprüsünün olması sıkıntılara neden oluyor.

Yeni yerleşim alanında ikamet eden yurttaşlar, kanalın diğer tarafına geçmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar.

Ayrıca, köprünün dar ve küçük olması, araç ve yaya trafiği geçişlerinin uzun süre aksamasına neden oluyor. Tılmerç ve Çamlıtepe Mahallelerinde yaklaşık 3,5 kilometrelik alanda tek köprünün olması zaman zaman kazalara da sebebiyet veriyor.

"OKULLAR AÇILDIĞINDA SIKINTILAR ARTACAK"

Bazı semt sakinleri, 2 yıldır DSİ'den köprü talep ettiklerini ancak halen netice alamadıklarını belirterek, okulların açılmasıyla sıkıntıların ve olası kaza risklerinin de artacağını belirttiler.

Emrullah Akalın adlı yurttaş "Çamlıtepe ve Tılmerç Mahallelerinde 3,5 kilometre boyunca tek köprü bulunuyor. Küçük ve dar olan köprüde de araçlar ve yayalar aynı anda geçemediği gibi, hem araçlar ve hem de yayalar birbirilerinin geçişleri için uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar. Okullar açıldığında kanalın farklı yerlerinde ikamet eden öğrenciler paçalarını sıvayarak suyun içinden karşıya geçiyorlar" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title