Haberler

Kanaldan Bin 200 Ton Atık Çıkarıldı

İzmir'de evsel atık su taşıyan kollektörlerden kum, çakıl ve taşlardan oluşan bin 200 ton atık malzeme çıkarıldı.

İzmir'de evsel atık su taşıyan kollektörlerden kum, çakıl ve taşlardan oluşan bin 200 ton atık malzeme çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İZSU, Gümrük ve Bayraklı arasında evsel atık su taşıyan kollektörlerin Meles Deresi ile Mürselpaşa kesiminde yaşanan tıkanıklığı gidermek için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İki adet 2,2 metre çapında 6,2 kilometrelik kollektör hattının içinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, 3 vardiya halinde 24 saat devam ediyor.

İZSU ekipleri, Meles Deresi ile Halkapınar Aktarma İstasyonu arasındaki birinci hattın 300 metrelik bölümünde temizlik çalışmaları tamamlarken hattın içine giren kum, çakıl ve taşlarla kanalda biriken bin 200 ton malzeme çıkarıldı.

Ekipler, ilerleyen günlerde Basmane Meydanı ile Meles Deresi arasında hattın yaklaşık 500 metrelik bölümünde temizlik çalışmalarına başlayacak.

Çalışmalar trafiğin etkilenmemesi için ağırlıklı olarak gece yapılacak ve yaklaşık bir ay sürecek. Bu bölümdeki temizlik çalışmaları da tamamlandığında tıkanıklık giderilmiş olacak.

Daha sonra Büyük Kanal Kollektörü'nün Mürselpaşa Bulvarı ile Gıda Çarşısı, Halkapınar Su Fabrikası ve Çamdibi'ne kadar olan bölümünde de benzer temizlik çalışması yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Halkapınar Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title