Haberler

Kanal D Yeni Sezonu Açıyor

Kanal D, yeni dizileri, yeni yarışma ve şov programları ile önümüzdeki ay yeni sezonu açıyor.

Kanal D, yeni dizileri, yeni yarışma ve şov programları ile önümüzdeki ay yeni sezonu açıyor.

Kanal D, Temmuz ayında başlayacağı yeni sezonda izleyicilerini yeni diziler, yarışma ve şov programlarıyla buluşturuyor. "Güneşi Beklerken" ve "Güzel Çirkin" adlı iki yerli dizi, "Kapış Kapış", "Kızma Kazan", "Tuhaf Taksi", "Arkandayız" adlı yarışma programları ve "Rekorlar Dünyası" adlı şov programı yeni sezonda Kanal D ekranında izleyicileriyle buluşacak.

GÜNEŞİ BEKLERKEN

Kanal D'nin yeni gençlik dizisi "Güneşi Beklerken"de başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaşıyor.

Usta oyuncu Emre Kınay'ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni "Cihan" karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul'a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

GÜZEL ÇİRKİN

Kanal D'nin yeni polisiye-macera dizisi "Güzel Çirkin"de başrolleri Naz Elmas ve Ali Sunal paylaşıyor. Naz Elmas ve Ali Sunal dizide; birbirlerine siyah ve beyaz kadar zıt olmalarına rağmen, cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda olan "Komiser Nazlı" ve "Komiser Murat" karakterlerini canlandırıyorlar.

KAPIŞ KAPIŞ

Sunuculuğunu Sinan Çalışkanoğlu'nun yapacağı "Kapış Kapış", bol ödüllü, her anı eğlence ve kahkaha dolu yepyeni bir yarışma programı. Yarışmanın ödülleri arasında "uçak" bile var.

"Kapış Kapış", iki kişilik takımların yarıştığı, soruları doğru bilen, hızlı olan ve hem zamanını hem de becerisini doğru kullanan takımın yüzlerce çeşit ödül kazanabileceği, eğlence dolu bir yarışma programı.

Bilgi, beceri ve çeviklik üzerine kurulu "Kapış Kapış"ta yarışmak isteyenler, eşi, arkadaşı ya da ailesinden biri ile takım kurabilirler.

KIZMA KAZAN

Kanal D'nin, Türk televizyonlarında bir benzeri görülmeyen, her anı eğlence ve kahkaha dolu yeni yarışma programı "Kızma Kazan"ı sevilen oyuncu Öner Erkan sunuyor.

"Kızma Kazan" habersizce kızdıran, kızmadıkça kazandıran, sinirleri zorlayan bir yarışma programı. Oyun içinde oyunun yer aldığı "Kızma Kazan"da yarışmacılar; program ekibinin her hafta özenle hazırladığı bir televizyon programına konuk olduklarını sanıyorlar. Televizyona çıkacağını sanan masum yarışmacılar, kameraların karşısına geçiyor ve "Kızma Kazan" ekibi ise başına geleceklerden habersiz konuğu kızdırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. 5 bin TL'ye varan para ödülünü kazanmak için yarışmacılarımızın yapması gereken tek şey kızmamak.

TUHAF TAKSİ

"Tuhaf Taksi", eğlence, kahkaha ve heyecan dolu yepyeni bir yarışma programı. Programın sunuculuğunu "Kuzey Güney" dizisindeki, "Taksici Yunus" karakteriyle büyük sempati toplayan Abdurrahman Yunusoğlu yapıyor.

Tuhaf Taksi, yüzde yüz sahici şoförü Abdurrahman Yunusoğlu'nun yönetiminde basit ve eğlenceli bir yarışma için kol geziyor.

Tuhaf Taksi'nin kapısını açan 'müşteri' kısa sürede 5 bin TL kazanma şansı yakalıyor. Hayatın içinden 4 sorunun ardından, heyecanlı bir sokak görevini tamamlayan yarışmacı evine 5 bin TL ile dönüyor.

ARKANIZDAYIZ

Ünal Yeter'in sunduğu "Arkandayız", ortak hayalleri olan arkadaş gruplarının, yani "kankaların" hep birlikte yarışacakları yepyeni bir yarışma programı.

Yarışmada grup liderinin soruları bileceğine güvenen arkadaşları iddiayı da kazanabilecekleri para ödülünü de ikiye katlayabilecekler. Yarışmanın sonunda eğer grup lideri arkadaşlarını yanıltmaz ve soruları doğru yanıtlayabilirse, kankaların ortak hayali gerçeğe dönüşecek ve 100 bin TL'lik ödüle ulaşabilecekler.

REKORLAR DÜNYASI

"Rekorlar Dünyası", sunuculuğunu Gupse Özay'ın yapacağı, hafızalardan silinmeyecek en ilginç gösteriler ve görenleri hayrete düşüren en inanılmaz insanlarla, algıları altüst edecek yepyeni bir şov programı.

Dünyanın en kısa boylu kadınından en uzun burunlu adamına, beton blokları bisküvi gibi kıran insanlardan, sakallı kadına kadar, dünyanın rekortmenleri, Rekorlar Dünyası'nda Kanal D ekranında buluşacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Sunal Naz Elmas İstanbul Kanal D Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title