Haberler

Kanal 7'de Nişanlıyken Aldatmaya Vize

Güncelleme:

Şebnem Kısaparmak'ın sunduğu programda, nişanlısı tarafından aldatılan bir kadına söylediği sözler tepkilere neden oldu.

Kanal 7'de yayınlanan 'Güzel Günler' adlı programda Şebnem Kısaparmak ile yayına telefonla katılan bir kadın izleyici arasındaki ilginç diyalog tartışma yarattı.

Halen evli olduğu eşinin nişanlı olduğu sırada kendisini aldattığını ve olayı cep telefonundaki fotoğraflardan öğrendiğini belirten ancak adını vermeyen bir izleyicinin, "Eşim beni nişanlıyken aldattı. Arada sırada aklıma geliyor. Nasıl davranmalıyım?" sorusu üzerine programın sunucusu Kısaparmak ilginç bir yanıt verdi.

"MESELA BEKARLIĞA VEDA PARTİLERİ VAR..."

Önce sorduğu sorular ile konunun ayrıntılarını öğrenmeye çalışan Kısaparmak ardından uzman konuğunun yorumuna da çarpıcı cümleleri ile renk kattı.

"Aldatmanın tipi de önemli. Mesela bekarlığa veda partileri var... O tip bir aldatma mı?"

Kısaparmak ardından telefonla arayan genç kadını soruları ile sıkıştırarak olay hakkında daha çok ayrıntı almaya çalıştı: "Evliyken de yaptığı oluyor muydu? Şüpheleniyor musun? Didikliyor musun? Yiyor musun kendini?"

Ardından ise telefondaki kadının şüphelerini kaşıyan kendisi değilmiş gibi ilginç bir nasihat verdi...

"BUNU BİR KAFANDAN AT"

"Bak tatlım, ben sana bir şey diyeyim mi? 5 aylık evlisin. Bunu bir kafandan atmaya çalış. Çok yeni bir evliliğin var ve nişanlıyken yapmış eşin.

"NİŞANLIYKEN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMIŞ"

Hocamızın da söylediği gibi fiziksel bir beraberlik. Senle bunu yaşayamayacağı için, bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için. Böyle düşün.

"HER ERKEK BUNU YAPIYOR"

Eşim beni seviyor de. Her erkek bunu yapıyor. Yapmayan yok. Eşin seninle evliyken başka birisiyle olmamış. Nişanlıyken olmuş. Erkeklerin yaptığı doğal bir şey. Onlar için bir ihtiyaç bu anlatabiliyor muyum?

"HAYAT ÇOK GÜZEL OLACAK"

Sen bunu duymuşsun ama eşine güven, inşallah bir evladınız olacak, çocuğunuz olacak, hayat çok güzel olacak."

EVLENİLECEK KADIN, EĞLENİLECEK KADIN

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bugün Kanal 7'de yaşanan bu sohbeti köşesine taşıdı. Şebnem Kısaparmak bu sözleri sarfederken stüdyonun neredeyse tamamını oluşturan kadın konukların Kısaparmak'ı ayakta alkışladı diyen Koloğlu, Kısaparmak'ın bu tavrını da şöyle yorumladı:

"Bu mesaj özetle, "Evlenilecek kadın ve de eğlenilecek kadın vardır. Kızım sen birinci kategoride oluyorsun. Bu ne güzel bir şey" oluyor!"

Kaynak: Medya

Şebnem Kısaparmak Kanal 7 Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title