Haberler

Kanada'dan Geldi Havalimanında Kaybolan Annesini Fotoğrafıyla Buldu

Haber - Kamera İbrahim YILDIZ İstanbul, DHA Kanada'dan Kamerun'a gitmek için transit olarak geldiği Atatürk Havalimanı'nda kaybolan ve 4 gündür aç susuz havalimanında beklemek zorunda kalan Celina Bessem Ebai'yi, Kanada'dan gelen oğlu Devidson Nyenty elinde fotoğrafla buldu.

Haber - Kamera İbrahim YILDIZ İstanbul, DHA

Kanada'dan Kamerun'a gitmek için transit olarak geldiği Atatürk Havalimanı'nda kaybolan ve 4 gündür aç susuz havalimanında beklemek zorunda kalan Celina Bessem Ebai'yi, Kanada'dan gelen oğlu Devidson Nyenty elinde fotoğrafla buldu. Kanada'daki oğlunun yanında bulunan Kamerun uyruklu Celina Bassem Ebai, 7 Ekim günü Air Canada Havayolları'na ait uçakla, Kamerun'un Douala kentine dönmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı arındırılmış salonda bekleyen Celina Bessem Ebai, dalgınlıkla uçağını kaçırdı. İngilizce bilmediği için uçağın kapısına da gidemeyen Ebai'ye, Kanada'da bulunan oğlu Devidson Nyenty de uzun süre ulaşamadı.

FOTOĞRAFLA ANNESİNİ ARADI

Bunun üzerine Devidson Nyenty, annesini bulmak için başta Türk Hava Yolları olmak üzere birçok kurumla irtibata geçti, ancak bir sonuç alamadı. Nyenty, daha sonra Atatürk Havalimanı İşletmecisi TAV ile irtibata geçti ve uçakla sabah saatlerinde Toronto'dan İstanbul'a geldi. Elinde annesinin fotoğrafıyla havalimanın arındırılmış salonunda annesini arayan Devidson Nyenty, 3 saatlik bir arayışın ardından kaybolan annesine kavuştu.

OĞLUNA SARILDI

Dil de bilmediği için 4 gün boyunca aç susuz havalimanında beklemek zorunda kalan Celine Bessem Ebai'nin ilk işi oğluna sarılmak oldu. Anne oğul daha sonra karşılıklı yemek yedi. Devidson Nyenty, annesini Kamerun için uçağa bindirdikten sonra Kanada'ya dönecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kamerun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title