Haberler

Kanada Autoshow 2016 Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kanada Autoshow'dan detay görüntüler Kanada Autoshow 2016 başladı İlk gün sadece medyaya açılan Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, Mazda CX-3 Yılın En İyi SUV'u, Honda Civic ise Yılın En İyi Sedan'ı seçildi TORONTO (AA) – Otomotiv dünyasının en saygın otomobil fuarları arasında gösterilen Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı Kanada Autoshow başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kanada Autoshow'dan detay görüntüler Kanada Autoshow 2016 başladı

İlk gün sadece medyaya açılan Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, Mazda CX-3 Yılın En İyi SUV'u, Honda Civic ise Yılın En İyi Sedan'ı seçildi

TORONTO (AA) – Otomotiv dünyasının en saygın otomobil fuarları arasında gösterilen Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı Kanada Autoshow başladı.

Toronto Metro Convention Center salonlarında ilk gün sadece medya mensuplarını ağırlayan fuarda, 2016 yılın en iyi sedan tipi otomobili Honda Civic oldu. Kanada Otomobil Muhabirleri Derneği (AJAC) üyelerinin değerlendirme ve oyları ile gerçekleşen seçimde, Mazda CX-3 de Yılın En İyi SUV'u ilan edildi.

Fuarın medya sunum gününde bir araya gelen sektör temsilcileri ve gazeteciler, Kanada Otomobil Derneği (CAA)'nin verdiği kahvaltıda buluştu.

Fuarın açılış törenine ise Audi Kanada standı ev sahipliği yaptı. Audi Kuzey Amerika Operasyon Başkanı Martin Sander, açılışta yaptığı konuşmada, otomotiv sektöründeki teknolojik ilerlemenin, insan hayatını daha da kolaylaştıracağını söyledi.

En son modellerden klasik araçlara, tasarım aşamasındaki otomobillerden aksesuarlara kadar yüzlerce araç ve ürünün sergilendiği Kanada Autoshow 2016, 21 Şubat'a kadar açık kalacak. Fuar süresince, Toronto'daki bazı kolejlerin otomobil tasarım ya da tamir bölümü öğrencileri de sektör temsilcileri ile buluşacak.

Kaynak: AA / Güncel

Toronto Kanada Honda Mazda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title