Haberler

Kan Ver Kahramanım Ol" Kampanyası Başladı

Sakarya’da Kızılay İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Kan ver Kahramanım Ol” kampanyası geniş katılımla başladı.

Sakarya'da Kızılay İl Temsilciliği tarafından organize edilen "Kan ver Kahramanım Ol" kampanyası geniş katılımla başladı.

Kızılay Sakarya İl Temsiliği ve Sakarya Üniversitesinin ortaklaşa hazırladığı "Kan ver Kahramanım Ol" kampanyası, yoğun katılımla başladı. Sakarya Üniversitesi helikopter pistinde açılan 68 kan bağışı yatağında doktorlar ve öğrenciler, kan vermek isteyen kişilere yardımcı oldular. Yapılan organizasyona Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kızılay Sakarya İl Temsilcisi Ahmet İşgüzar, Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Sevda Gürsel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Mehter takımının gösterisi ile başlayan organizasyon, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas konuşmasıyla devam etti. Elmas, "Üniversitemizde geçen sene rekoru kıramadık bu sene rekoru kıralım inşallah. Bu sene rekor bekliyoruz. Kan verelim beraber olalım" dedi. Öte yandan Rektör Muzaffer Elmas, kan veren öğrencilere derslerde not olarak 100 puan verilmesi sözünü de ekledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Muzaffer Elmas Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title