Haberler

Kan Kusan Otobüs Şoförünü Yolcular Kurtardı

Güncelleme:

Çin'de bir otobüs şoförü, kırmızı ışıkta fenalaşıp kan kusmaya başladı. Yolcular, hemen şoföre müdahale ederek hastaneye yetiştirdi.

Çin'de yolcular direksiyon başında fenalaşan şöförünün hayatını kurtardı.

ŞOFÖR KAN KUSMAYA BAŞLADI, İMDADINA YOLCULAR YETİŞTİ

Çin'de bir otobüs şoförü güzergahında ilerlerken yanan kırmızı ışıkta durdu ve beklemeye başladı. Vücudunda bir rahatsızlık hisseden adam önce gerildi ve esnedi ancak kendine gelemedi. Daha sonra adamın kendinden geçtiğini ve oturduğu yerden düşmek üzere olduğunu gören yolcular şoförü dikleştirmeye çalıştı ve bir anda kan kusmaya başlayan otobüs şoförü yolculara korkulu anlar yaşattı. Yolcular kırmızı ışığın yanmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu ve aksi halde büyük bir kaza yaşayabileceklerini söyledi.

TAM ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLMİŞ

İki yolcu, şoförü yerinden kaldırıp rahat nefes almasını sağlamaya çalışırken bir diğeri de otobüsü en yakın hastaneye kadar sürdü. Acil müdahale edilen otobüs şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu ve tam zamanında müdahale edildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

mhp:

turkiyede olsa kaçar giderlerdi

20
12
yanıtYanıtla
murat uyanık Mobil-ANDROID:

Hemen Türkleri kötülemeye başlıyorsunuz sizde Avrupalılar gibi Türkleri barbarmı görüyorsunuz biz kendi içimizde yardımsever olduğumuzu inandiramamışız vay halimize

27
5
yanıtYanıtla
bjk:

türkiyede olsa nie durdurdun lan otobüsü diye birde şöförü döverlerdi :)

24
6
yanıtYanıtla
ARGOPYAN:

çinli kardeşimize üzüldüm yazık olmuş ailesine baş sağlıgı diliyorum, uygurd olsaydı keşke ama şans dilerim inşallahu alem uygurda bir şöföre olur

1
25
yanıtYanıtla
yazı yorum:

Kedi, köpekleri canlı canlı kaynar suya atıyor bunlar. Beter olsunlar. Çin mallarına yasak gelmeli.

22
2
yanıtYanıtla
yok ya:

mide kanaması olabilir ama denildiği gibi bunların ençok sevdiği köpek etiymiş. Eee böyle olursa böyle olur.

20
2
yanıtYanıtla
otobüslerde oturacak yer yok:

sıcaktan oluyor hava çok sıcak 60 yaş üstü moruklar dışarı çıkmasın

4
18
yanıtYanıtla
PacMan:

Köpek etini fazla kaçırmıştır!. .

13
6
yanıtYanıtla
vurucu tim:

Gecmis olsun hepimizin basina gelebilir

16
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE BULDUYSANIZ YİYOSUNUZ OLUR TABİ

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title