Haberler

Kan Bağışına Yoğun İlgi

Beşir Derneği İle Kızılay’ın ortaklaşa düzenledikleri Kan bağışı kampanyasına Safranbolu’da yoğun ilgi.Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Esnaf Odası Başkanı Dumaner ile birlikte 200’ün üzerinde vatandaşın kan bağışına katılması hem Kızılay yetkililerini sevindirdi hem de Safranbolu’nun kan bağışına olan duyarlılığını ortaya koydu.

Beşir Derneği ile Kızılay'ın ortaklaşa düzenledikleri Kan bağışı kampanyasına Safranbolu'da yoğun ilgi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Esnaf Odası Başkanı Dumaner ile birlikte 200'ün üzerinde vatandaşın kan bağışına katılması hem Kızılay yetkililerini sevindirdi hem de Safranbolu'nun kan bağışına olan duyarlılığını ortaya koydu.

Kampanyaya katılan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy yaptığı açıklanmada, "Kan insandan başka hiçbir noktada üretilemeyen ve ancak bir insanın kendisinde olan bir değeri başkasına vererek başkasına faydalı olduğu bir değer. Yani üretilemeyen bir değer. Bu nedenle ben de kan vermeyi bir borç biliyor, her sağlıklı insanında yılda en az bir defa kan vermesini tavsiye ediyorum. Hem kendi sağlığı hem de başkalarının hayatını kurtarmak için" dedi.

Aksoy, Safranbolu'da böyle bir kampanyaya ön ayak olan Beşir Derneğine ve Kızılay'a da teşekkür ederek, vatandaşların böylesi güzel bir kampanyaya yoğun ilgi göstermelerini de takdir ile karşıladığını söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title