Haberler

Kan Bağışçıları Ödüllendirildi

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi, kan vererek hayat kurtaran bağışçıları 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Gününü kapsamında ödüllendirdi.

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi, kan vererek hayat kurtaran bağışçıları 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Gününü kapsamında ödüllendirdi.

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi ve Kan Bağış Merkezi, 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Gününü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda kan bağışçılarının katılımıyla kutladı. Kutlamanın ardından, insanlara kan vererek, hayata kurtaran bağışçılara çeşitli ödüller takdim edildi.

Konferansta açıklamada bulunan Türk Kızılayı Çorlu Şubesi Sorumlusu Selim Dodurka, "Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanlara hayat veren kan bağışçılarımıza madalya ve beratlarını takdim ettik. 10 bağışta bulunan 376 kan bağışçımıza bronz, en az 25 bağışta bulunan 32 kan bağışçımıza gümüş en az 35 bağışta bulunan 14 kan bağışçımıza altın ve en az 45 kan bağışında bulunan kan bağışçımıza plaket takdim edildi. Bağışlamış oldukları 1 ünite kanlarıyla 3 kişiye umut olan bu 428 kahramanımızın kurtardığı bin 284 kişi adına şükranlarımızı sunmak manevi bir borcumuzdur. Kalbinizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Türk Kızılayı Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title