Haberler

Kan Bağış İstasyonuna Giren Hırsız, Çalacak Bir Şey Bulamayınca Ortalığı Dağıttı

Kan bağış istasyonuna giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıttı İlk soygunda televizyon çalan hırsız, çalacak bir şey bulamayınca koltukları tahrip etti, ortalığı dağıttıGAZİANTEP - Gaziantep'te Kızılay'a ait kan bağış istasyonuna bir haftada iki kez hırsız girdi.

Kan bağış istasyonuna giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıttı

İlk soygunda televizyon çalan hırsız, çalacak bir şey bulamayınca koltukları tahrip etti, ortalığı dağıttı

GAZİANTEP - Gaziantep'te Kızılay'a ait kan bağış istasyonuna bir haftada iki kez hırsız girdi. İlk soygunda televizyon çalan kimliği belirsiz kişi yada kişiler, ikinci girişimlerinde çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıtıp, kayıplara karıştı.

Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda bulunan Kızılay'a ait Kan Bağış konteynerine son bir haftada iki kez hırsız girdi. Geçen hafta yaşanan olayda, konteynerin kapısını zorlayıp açan kişi yada kişiler, içeriden LCD ekran televizyonu alarak, kayıplara karıştı. Son olarak dün gece aynı istasyona giren şahıs yada şahıslar, içeriden alacak bir şey bulamayınca bu kez ortalığı dağıttı. İçeride bulunan kan alımında kullanılan koltukları tahrip eden kişi yada kişiler, kayıplara karıştı.

Olayın ardından polis, inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, konteynere giren kişi yada kişilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Gaziantep Kızılay 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title