Haberler

Kamyonette 46 Kaçak Yakalandı

- Kamyonet - 46 kaçak Suriyeli - Bir kargo şirketinden kamyoneti satın alan zanlının, Suriye uyruklu kaçakları taşırken şüphe çekmemek için araçtaki firma yazılarını çıkartmadığı belirlendi Marmaris'te yasa dışı yollarla yurtdışına götürülmeye çalışılan Suriye uyruklu 46 kaçak, yakalandı.

- Kamyonet - 46 kaçak Suriyeli - Bir kargo şirketinden kamyoneti satın alan zanlının, Suriye uyruklu kaçakları taşırken şüphe çekmemek için araçtaki firma yazılarını çıkartmadığı belirlendi Marmaris'te yasa dışı yollarla yurtdışına götürülmeye çalışılan Suriye uyruklu 46 kaçak, yakalandı. Manisa'dan bir kargo firmasına ait kamyonetle Marmaris'e kaçak getirileceği ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hisarönü Mahallesi'nde önlem aldı.Araç sürücüsü S.A, Hisarönü Jandarma Karakolu kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayarak yoluna devam etti. Kısa süreli kovalamacanın ardından araç, jandarma ekiplerince durduruldu.Kamyonetin kasasında, kadın ve çocukların da bulunduğu Suriyeli 46 kaçak yakalandı. Kaçakları para karşılığı yurtdışına çıkartmaya çalıştığı iddia edilen sürücü, gözaltına alındı.Yapılan incelemede, aracın daha önce bir kargo firması tarafından kullanıldığı belirlendi. Kamyoneti satın alan S.A'nın kaçakları taşırken şüphe çekmemek için kargo firmasının yazılarını çıkartmadığı anlaşıldı.Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen kaçaklar, ifade işlemlerinin ardından Marmaris Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Bürosuna teslim edildi.Daha önce benzer suçtan sabıka kaydı bulunduğu ve "göçmen kaçakçılığı" yaptığı gerekçesiyle arandığı belirlenen S.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaris Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title