Haberler

Mardin'de Kamyonetle Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde oksijen tüpü taşıyan kamyonetin yolcu minibüsü ile çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Mardin'de kamyonetle minibüs çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı- Mazıdağı ilçesinde oksijen tüpü taşıyan kamyonetin yolcu minibüsü ile çarpışması sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 7 kişi yaralandıMARDİN (AA) - Mazıdağı ilçesinde oksijen tüpü taşıyan kamyonetin yolcu minibüsü ile çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Mehmet Baran yönetimindeki 47 DP 807 plakalı yolcu minibüsü, Aksu Karakolu mevkisinde karşı yönden gelen Veysel Eroğlu yönetimindeki 21 FC 546 plakalı oksijen tüpü yüklü kamyonetle çarpıştı.Kazada, sürücüler Baran ve Eroğlu ile Mahmut Çelik, Mekiye Filiz, Mehmet Ali ve Yaşar Baran, Tevfik Bulut ile Necat Çam yaralandı.Yaralılar Mardin Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.Çelik, tedavi gördüğü Mardin Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Çam'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.Öte yandan, itfaiye ekipleri kazada yola saçılan oksijen tüpleri için soğutma çalışması yaptı. -Mardin'de kamyonetle minibüs çarpıştı-1 ölü-7 yaralı

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Mehmet Baran Mazıdağı Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title