Haberler

Kamyonetin Zap Suyu'na Yuvarlanması

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, kamyonetin Zap Suyu'na yuvarlanması sonucu akıntıya kapılan Enver Adıyaman'ın bulunması için yürütülen çalışmaları inceledi.

Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ile arama çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeye gitti. Canbolat ve beraberindekiler, jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince Hakkari-Çukurca karayolunun değişik noktalarında sürdürülen çalışmaları takip etti.

Kaybolan vatandaşın ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Canbolat, çalışmalara destek verenlere de teşekkür etti.

Hakkari'de, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen kamyonetin, 27 Mayıs'ta Zap Suyu'na yuvarlanması sonucu Sadık Berk ve Kamuran Adıyaman kendi imkanlarıyla araçtan çıkmış, amca çocukları olduğu öğrenilen Enver ve Seyvan Adıyaman akıntıya kapılmıştı. Seyvan Adıyaman'ın cesedi, dün köylülerce olay yerinden yaklaşık 30 kilometre uzakta bulunmuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title