Haberler

Kamyonetin Çarptığı Çocuk, Aracın İçindeki Kadının Kucağına Düştü

Güncelleme:

Adana'da bisikletle aniden yola çıkan bir çocuk, kendisine çarpan kamyonetin ön camından içeri girerek yolcu koltuğundaki kadının kucağına düştü. Olayın şokunu atlattıktan sonra çocuğa yardım etmeye çalışan kadın, sağlık ekipleri yaralıyı kucağından aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

KAMYONETİN ÖN CAMINA ÇARPIP İÇERİ DÜŞTÜ

Kaza, Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Bakımyurdu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, lise 1. sınıf öğrencisi Muhammet Can Tunç (14) bisikletiyle hızla Bakımyurdu Caddesi'ne çıktı. Tunç, hızla caddeye çıkınca o sırada caddeden havalimanı istikametine doğru giden 01 HN 995 plakalı Tufan Bölük yönetimindeki kamyonetin altına girdi. Bisiklet kamyonetin altında kalırken Tunç çarpmanın etkisiyle havalanarak kamyonetin ön camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle cam kırılınca bisiklet sürücüsü Tunç, şoförün yanında oturan eşinin kucağına düştü.

YERİNDEN KIPIRDAYAMADI

Kadın önce büyük bir şok yaşadı. Bu arada çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sürücü, sağlık ekipleri gelene kadar dışarı çıktı. Kucağında çocuk olduğu için yerinden kıpırdayamayan kadın, bir taraftan da çocuğu sakinleştirip onun kanayan dudağına tampon yapmaya çalıştı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri önce yaralı çocuğa müdahale edip boyunluk taktı. Bir süre daha kadının kucağında kalan çocuk daha sonra sağlık ekipleri tarafından kadının kucağından alınıp sedyeye konduktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Çocuk Adana Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındı.

"KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

Bu arada, çocuk kucağından alındıktan sonra kamyonetten inebilen kadın telefona sarılıp yakınlarına gözyaşları içinde kaza yaptıklarını ve yaşadığı dehşet anlarına anlattı. Gözyaşları içinde, "Eşim ile birlikte eve giderken sokaktan aniden bisikletli çocuk çıktı. Eşim frene bastı ama çocuğa çarptı. Havada uçan çocuk camı kırıp kucağıma düştü. Çok korkunç bir olaydı. İnşallah çocuğa bir şey olmaz" dedi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken bisikletin ve kamyonetin yoldan çekilmesi üzerine cadde trafiğe açıldı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

^^^^^^gülistan^^^^^^:

allah çocuğa şifalar versin inanması güç bir olay olmuş!!!

53
2
yanıtYanıtla
Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

bulmuş iyi yeri

1
44
yanıtYanıtla
yine adana:

yinemi adana

14
13
yanıtYanıtla
çççççmobilWeb@haberler.com:

Her gün kaza her gün cinayet her gün gasp her gün fuhuş her gün hırsızlık. .. nedir ya bu adana kökün kurusun

9
14
yanıtYanıtla
erk:

adana candır. bilmeyen bilmez.

yanıt3
yanıt3
CUMHUR MUTLUGUN:

ADANA KADAR DAS DUSSUN BASINA MUSUBET. .

yanıt2
yanıt2
EVDEN CIKARKEN NE OKUNUR,.?:

EVDEN CIKARKEN 3 DEFA: BiSMiLLAHi TEVEKKELTÜ ALALLAHi LAA HAVLE VELA KUVVETE ILLAA BILLAHiL ALiYYiL AZiiM. . MUHAKKAK OKUNMALIDIR, , BEN COK FAYDASINI GÖRÜYORUM. . (. ZEHRA TEYZE )

21
0
yanıtYanıtla
kavanozmobilWeb@haberler.com:

Ya kardesim bu adanayi bastan asagi yikayin bu nedir ya her olay adana

15
3
yanıtYanıtla
Kencebay Orhan Mobil-IOS:

Ha.. İyi tel açabildiyse şoku atlattı..!!! Kadının bir şeyi yok ..

0
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title