Haberler

Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 4 Kişi Öldü

Güncelleme:

Konya'da kamyonet ile çarpışan otomobilde 4 kişi öldü.

Konya'da kamyonet ile çarpışan otomobilde 4 kişi öldü. Kazada yaralanan 5 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi'ne bağlı Hayıroğlu ile Bakırtolu Mahallesi arasında bulunan kanal boyunda meydana geldi. Mahallelerde arkadaşları ile birlikte dini içerikli kitaplar satan 30 yaşındaki Selçuk Kara yönetimindeki 34 KA 1799 plakalı otomobil, iddiaya göre şerit ihlali yapınca Konya yönüne giden Cafer Aksoy yönetimindeki 42 NT 012 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Selçuk Kara ile aynı araçta bulunan 24 yaşındaki Fırat Özçınar, 33 yaşındaki Murat Özçınar ve 29 yaşındaki Hüseyin Avcı öldü. Otomobilde bulunan Seçim Kara ile Tuğrap Özçınar'ın yanı sıra kamyonetteki Cafer Aksoy, Osman Sarı ile Müvlüt Sarı yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalelerin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Cesetler otopsi yapılması için Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayıroğlu Karatay Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title