Haberler

Kamyondan Çuvallarla Sarımsak Çaldı

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde kağıt toplayıcısı gibi keşif yapan 17 yaşındaki M.D., sebze ve meyve yüklü kamyonların kasasından 2 çuval sarımsak çaldı.

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde kağıt toplayıcısı gibi keşif yapan 17 yaşındaki M.D., sebze ve meyve yüklü kamyonların kasasından 2 çuval sarımsak çaldı.

Merkez Seyhan İlçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde komisyoncu Mehmet Emin Seyhan, sebze ve meyve yüklü kamyonları boşaltmak için sıra beklerken hırsızlık meydana geldiğini söyledi. Seyhan'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, gece hal kompleksinde bekleyen kamyonların çevresinde dolaşan M.D.'nin çuvalları yükleyip götürdüğünü belirledi. M.D.'nin bir gece içerisinde aynı kamyondan 2 kez sarımsak çuvalını çaldığını saptayan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı evinde yakaladı.

Kemal Sunal'ın taklidini iyi yaptığı için 'Şaban' lakabıyla tanınan M.D., yapılan ilk görüşmede hırsızlığı seyyar satıcılık yapan İsa C.'nin azmettirmesi üzerine gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Kamyonlardan çaldığı ürünleri İsa C.'ye verdiğini iddia eden M.D., "İsa C. para veriyor, sarımsak çalmamı istiyordu. İki defa birlikte gittik, diğer zamanlarda da ben tek gittim. Çuvallarla sarımsağı çalıyor, İsa C.'ye götürüyorum. Çuvalına bazen 10, bazen de 20 TL veriyordu" dedi.

Polis, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen M.D.'nin ifadesi üzerine İsa C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title