Haberler

Kamyonculardan Protesto

Dha İSTANBUL - (geniş haber) KAMYONCULARDAN PROTESTO Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - Naci YÖNER / İstanbul DHA Anadolu Yakası'ndaki hafriyat alanlarının kapatılmasına tepki gösteren kamyoncular Şile Otoyolu'nda kontak kapattı.

Dha İSTANBUL - (geniş haber) KAMYONCULARDAN PROTESTO

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - Naci YÖNER / İstanbul DHA

Anadolu Yakası'ndaki hafriyat alanlarının kapatılmasına tepki gösteren kamyoncular Şile Otoyolu'nda kontak kapattı. Protesto nedeniyle otoyolun büyük bir kısmı yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapandı. Kamyoncuların konvoy halinde Avrupa yakasına geçmeyi planladığı eylem, kamyonların tek sıra halinde Kavacık'a kadar gitmesiyle sona erdi.

Anadolu Yakası'ndaki hafriyat alanlarının kapanmasını protesto etmek isteyen kamyoncular, saat 10.30'da Şile Otoyolu'nda bir araya geldi. Yaklaşık 300 kamyonun bulunduğu yolda sürücüler kontak kapattı. Hafriyat kamyonlarının yol ortasında park etmesi nedeniyle Edirne yönüne doğru Şile Otoyolu'nun büyük bir kısmı trafiğe kapandı. Olay yerine gelen trafik polisleri, kamyoncuları ikna etmek için uğraştı. Kamyoncuların konvoy halinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden karşıya geçme isteğini kabul etmedi. Bu sırada çevik kuvvet polisi de önlem aldı. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmasının ardından kamyoncuların tek sıra halinde Kavacık Köprüsü'ne kadar gitmesine izin verildi.

EYLEM KAVACIKTA SONA ERDİ

Polis ve kamyoncular arasında anlaşmanın sağlanmasının ardından sürücüler kamyonlarını çalıştırdı. Şile Otoyolu'ndan TEM Otoyolu'na bağlanan kamyonlar yol boyunca uzun kuyruklar oluşturdu. Kamyoncular, seyir halinde korna çalarak seslerini duyurmaya çalıştı. Polis ekipleri kamyonların Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gitmesine izin vermedi. Eylem Kabacık'ta sona ererken, polis ekiplerinin eyleme katılan kamyonların plakasını alarak ceza yazdı. Kamyoncuların eylemi havadan polis helikopteri tarafından da takip edildi.

Eylemin bitmesiyle trafik yoğunluğu da sona ermiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şile Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title