Haberler

Kamyoncu 6 Bin Lirayla Sır Oldu

Güncelleme:

Adana'da yanında şirketin 6 bin lira parası olan kamyon sürücüsü, aracı yol kenarında park ettikten sonra kayıplara karıştı.

Adana'da şirketine ait 6 bin lirayı alan kamyon şoföründen haber alınamıyor. Şoför, gizli numaralı telefondan patronunu arayıp kendisini polis olduğunu söylediği kişilerin kaçırdığını belirtti.

BARA GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kozan Yolu'nda meydana geldi. Nevşehir'den 01 CDZ 32 plakalı kamyon ile briket getiren Levent K., sabah saatlerinde patronunu özel numaradan arayarak, "Beni polis olduğunu söyleyen bir kişi kaçırdı, kamyon Kozan Yolu'nda kaldı" diye telefon açtı. Bunun üzerine patron da polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelmede Levent K.'nin kamyonu park edip gittiği tespit edildi. Ayrıca şahsın araçta bulunan takip sisteminden gece bir bara uğradığı yanında da patronun 6 bin lira parası olduğu belirlendi. Ancak Levent K.'ye bir türlü ulaşılamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, şahsın parayı harcadığı için oyun yapmasından şüpheleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title