Haberler

Kamyon Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde kepçe yüklü kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kepçe yüklü kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kaza, sabah saatlerinde Doğubayazıt-Van karayolu üzerindeki Gökçebulak köyü mevkiinde meydana geldi. Van'dan Doğubayazıt istikametine gitmekte olan Mehmet Eraçar (42) yönetimindeki 65 HD 187 plakalı kepçe yüklü kamyon, virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada Eraçar ile yanında bulunan Mehmet Bozkurt (36) yaralandı. Doğubayazıt Arama Kurtarma Derneği, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarılarak ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Eraçar, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bozkurt'un tedavisi devam ederken, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bozkurt Doğubeyazıt Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title