Haberler

Kamyon Emniyet Şeridindeki Otomobili Biçti: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi TEM otoyolunda emniyet şeridinde bekleyen otomobile kamyon çarptı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesi TEM otoyolunda emniyet şeridinde bekleyen otomobile kamyon çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan 53 yaşındaki Sare Altun olay yerinde hayatını kaybederken, kazada biri çocuk iki kişi de ağır yaralandı.

Kaza, TEM otoyolu Edirne yolu üzeri Pınarbaşı üst geçit altında meydana geldi. İddiaya göre, Semih Batın, 39 DY 669 otomobil ile İstanbul'dan Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Otomobilin Ergene ilçesi Pınarbaşı mevkiine geldiği sırada arıza yapması üzerine Batın, aracını emniyet şeridine çektikten sonra arkadaşlarını arayıp yardım istedi. Batın ve yanında bulunan 2 kişi araçta beklediği sırada, aynı istikametten giden İzzet D. idaresindeki 22 EK 064 plakalı kamyon, emniyet şeridinde bulunan otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobili altına alan kamyon 50 metre sürükledi. Olaydan sonra kamyon sürücüsü İzzet D. durmayarak yoluna devam etti.

Araçta bulunan sürücü Semih Batın ve yeğeni Berke Ukal ağır yaralanırken, 53 yaşındaki Sare Altun ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulans ile Çorlu Devlet hastanesine kaldırılan Semih Batın ile yeğeni 9 yaşındaki Berke Ukal ise tedavi altına alındı.

Kazadan sonra olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü ise bir süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli İstanbul Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title