Haberler

Kamunun Dijital Vizyonu Ankara'da Konuşulacak

Güncelleme:

Devlet kurumlarının üst düzey yetkilileri ve sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri kamuda BT yönetiminin dikkat çeken proje ve yatırımlarını konuşacak.

Belli bir teknolojiyi veya pazarı hedefleyerek o pazarın gündemindeki sıcak konuları ele alan "Dikey Sektör ve Teknoloji Etkinlikleri"nin ilki Ankara'da düzenlenecek. "Kamu Yönetiminde Bilişim Teknolojileri"nin ele alınacağı ilk etkinlik25 Şubat 2014 tarihinde Sheraton Convention Center Ankara'da gerçekleşecek.

Çeşitli devlet kurumlarından üst düzey yetkililer ve bilişim sektörünün önde gelen firmalarının bir araya geleceği etkinlikte veri yönetimi ve analizi, bulut hizmetlerinin kurumlar arası kullanımı, mobil hizmetlerin geliştirilmesi ve kamunun sosyal yaşamda aldığı yer gibi, yakın geleceğin uzun soluklu konuları değerlendirilecek.

Türkiye'den alanında uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlikte;

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Koç, Dell Türkiye Çözüm Grubu Direktörü Didem Duru, Karel Kamu Sektörü Satış Müdürü Jale Modalı, Proline Proje Yöneticisi Kadir Kuğu, TNB Kep Kamu Satış Direktörü Cüneyt Nalçacı, Dell Türkiye Satış Direktörü Haluk Tekin, Stratus Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, Dell Türkiye Çözüm Yöneticisi Övgü Gülşen, Enel Pazarlama Müdürü Ayşenur Ateşmen ve Uygulama Mühendisi Uğur Korkmaz sunum yapacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Türkiye Dell Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title