Haberler

Kamu Yararına Çalıştırma İşbirliği Protokolü"

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Türk Kızılayı Şubesi arasında denetimli serbestlik uygulaması kapsamında "Kamu Yararına Çalıştırma İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde düzenlenen törende, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ile Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, arasında imzalanan protokole göre mahkemelerce haklarında "kamu yararına çalışma cezası" verilen yükümlüler kızılay da çalışarak, cezasını tamamlayacak.

Yavuz, protokol töreninin ardından yaptığı konuşmada, yükümlünün kurallara uyma becerisi ve çalışma disiplini kazanmasını, başkalarının haklarına saygı göstermesini, zamanı planlamasını, bir meslek edinerek kendi işini kurması için protokolün önemli olduğunu söyledi.

Protokol kapsamında denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere kızılayın çeşitli alanlarda çalıştırılacağını belirten Yavuz, protokolle iş gücü ihtiyacını da karşılamış olacağını kaydetti.

Altıntel de, protokol kapsamında iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını, yapacakları çalışmaların kurumsal amaç ve sorumluluklarına da uygun olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Türk Kızılayı İlyas Yavuz Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title