Haberler

Kamu-Sen İl Temsilci Kavlu: Terörün Her Şekline ve Her Türlüsüne Lanet Olsun

Sen İstanbul İl Başkanlığı üyesi bir grup saat 14.00 sıralarında Cağaloğlu'nda bulunan İstanbul Valiliği önünde bir araya gelerek terör saldırılarını protesto etti.

Sen İstanbul İl Başkanlığı üyesi bir grup saat 14.00 sıralarında Cağaloğlu'nda bulunan İstanbul Valiliği önünde bir araya gelerek terör saldırılarını protesto etti. Türk bayrakları taşıyan grup adına basın açıklamasını yapan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Dr. Mustafa Kavlu,  "Nereden gelirse gelsin, kime gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin, 'terörün her şekline ve her türlüsüne lanet olsun' diyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" dedi.

TERÖRÜN IRKI, DİLİ, MEZHEBİ, RENGİ VE İDEOLOJİSİ ..

Türkiye'nin dört bir yanından gelen terör saldırında kaybettikleri evlatların acılarını yaşadıklarını ifade eden Kavlu, 12 Ekim günü Diyarbakır'da 11 Ekim günü Erzurum Şenkaya'dan hain saldırılar neticesinde yine şehit haberlerinin geldiğini belirterek, "10 Ekim günü Ankara Gar binası önünde toplanan vatandaşlarımıza karşı gerçekleşen kahpe saldırı ile yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır. Terörün etnik kökeni, ideolojisi, dili, inancı, cinsiyeti, yaşı ne olursa olsun ayrım yapmadan, insanlığa karşı girişilen en alçakça saldırı olduğu bu menfur olayla bir kez daha görülmüş terörün ırkının, dilinin, mezhebinin, renginin ve ideolojisinin olmadığı bir kez daha anlaşılmıştır" dedi.

80 MİLYON YURTTAŞIMIZ DA YÜREKLERİNDEN YARALANMIŞTIR

7 Haziran'dan bu yana 160 vatan evladının her gün artan asker ve polisin alçakça şehit edildiğini, sivil vatandaşların bomba, tuzak ve suikastler sonucu canlarından olduğunu söyleyen Kavlu, "Ankara'daki saldırıda 95 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ifade edilse de 80 milyon yurttaşımız da yüreklerinden yaralanmıştır. Nedensiz yere, suçsuz bir insanı öldürenin bütün insanlığı katletmiş sayıldığı bir dinin mensuplarıyız. Hiç kimse masum birinin yaşama hakkına müdahale etmesini, elinden almasını kabul etmemiz mümkün değildir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak, nereden gelirse gelsin, kime karşı gerçekleştirilirse gerçekleştirsin, terörün her şekline ve her türlüsüne lanet olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

KATLEDENLER VE AZMETTİRİCİLERİ ADALETİN KARŞISINA ÇIKARILMALI

Kavlu, Emniyet, MİT, Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı gibi devletin kalbinin attığı bir bölgede teröristlerin tarihin en ağır saldırısını gerçekleştirmelerinin mutlaka sorgulanması gerektiğini belirterek, "Eğer Cumhuriyet tarihimizde geride bıraktığımız 92 yılda yaşamadığımız acıları son birkaç ay içerisinde yaşamışsak elbette bunun bir bedeli de olmalıdır. Öncelikle yüzlerce askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı toplu katliamlarla katleden hainler ve bunların azmettiricileri bir an önce bulunup, adaletin karşısına çıkarılmalıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak bu düşüncelerle, ülkemize, milletimize, birliğimize ve huzurumuza yönelen bu cani ve insanlık dışı saldırıyı kınıyor, şehitlerimiz başta olmak üzere saldırılarda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralıları acil şifalar diliyoruz" dedi.

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title