Haberler

Kamu-Sen Antalya İl Temsilciliği'ne İndirimli Sağlık Protokolü

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilciliği Antalya Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Hastane Kompleksi'nde gerçekleşen imza töreninde Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilcisi Bünyamin Seçme ile Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen, Kıbrıs Türk - Memur-Sen sendika temsilcilerinin yanı sıra Hastane Genel Müdürü Sebahattin Tanas ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seçil Turhan Çavuşoğlu yer aldı.

İmzalanan protokolden sonra Genel Müdür Sebahattin Tanas, indirim sözleşmesinin her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. Tanas, "Medical Park Hastaneler Grubu'nun herkes için sağlık sloganıyla Antalyamızda Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilciliği'yle bu anlaşmaya imza attık. Türkiye Kamu-Sen çatısı altındaki tüm memurlarımızı kapsayacak bir işbirliğiyle sağlık hizmetimizi daha ulaşılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu birlikteliğin bize daha da güç katacağına inanıyoruz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Antalya Temsilcisi Bünyamin Seçme ise "Türkiye Kamu-Sen ve Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile birlikte geliştirdiğimiz bir projeyi bu imzayla hayata geçirdik." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title