Haberler

Kamu Personeline "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi"

Sinop ve ilçelerindeki kamu personeline yönelik düzenlenen “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi” sonucunda belge töreni yapıldı.

Sinop ve ilçelerindeki kamu personeline yönelik düzenlenen "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi" sonucunda belge töreni yapıldı.

Sinop Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce hazırlanan, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı teknik destek kapsamında finanse edilen Sinop ve ilçelerindeki kamu personeline yönelik "Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi" verildi. Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Eğitimci Taşkın Tahmaz'ın verdiği eğitime Sinop il merkez ve Erfelek ilçesinde görev yapan 70 kamu görevlisi katıldı.

Kamu kurumlarında çalışan personellerin iş veriminin arttırılması, sorunlarla baş etme yöntemlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlara hizmetin daha kaliteli olarak sunulması amacıyla verilen eğitim ayrıca; Ayancık, Türkeli ilçelerinde 28 Haziran tarihinde, Boyabat, Saraydüzü, Durağan ilçelerinde 29 Haziran tarihinde, Gerze ve Dikmen ilçelerinde ise 30 Haziran tarihinde verilecek.

Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi sonrasında düzenlenen Katılım Belgesi Dağıtım Töreni'ne Sinop Valisi Dr Yasemin Özata Çetinkaya'nın yanı sıra Gerze Kaymakamı Vali Yardımcısı V. Bülent Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş katıldı. Törende katılımcılara belgeleri verildi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinop Valiliği Gerze Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title