Haberler

Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplanacak

Kamu Personeli Danışma Kurulu, daha önceki toplantılarda gündeme getirilen ama çözümü daha sonraya bırakılan konuları görüşmek üzere 20 Mart Perşembe günü toplanacak.

Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, Kurulun son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında 28 Kasım 2013'te toplandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, 20 Mart Perşembe günü yapılacak toplantıya, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve KESK Genel Başkanı Lami Özgen'in yanı sıra kamuda yetkili sendikaların genel başkanlarının katılmasının beklendiği ifade edilerek, toplantıda çalışma hayatının gündemindeki önemli konuların ele alınacağı kaydedildi.

Yazılı açıklamada, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul'un toplantıyla ilgili, şu değerlendirmelerine de yer verildi:

"Yaptığımız saha çalışmalarının ardından taleplerimiz arasında disiplin cezalarının affı ve yeniden düzenlenmesi, 4-C'li personele kadro verilmesi başta geliyor. Bunların dışında, 2005'den sonra göreve başlayan personele bir derece verilmesi, kitler ve kamuda çalışan üniversite mezunu işçilerin kitlerde 2 sayılı cetvele diğer kamu kurumlarında çalışanların memuriyet kadrolarına geçirilmesi, emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıllık hizmet süresi sınırının kaldırılması konuları geliyor. Bu konuları Memur-Sen, Türkiye Buluşması'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da iletti. Sayın Başbakan da kamuoyunun önünde bu sorunları çözün talimatı vermişti. Bu konuların gündeme getirilmesi kadar uygulanması da önemlidir. Bunun için karara bağlanan hakların takipçisi olacağız." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Gündoğdu İsmail Koncuk Memur Sen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title