Haberler

Kamu Hizmetlerinin Etkin Kullanılması İçin Toplantı

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Düzce'de idarede birliğin sağlanması, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun tesis edilmesi için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ali Fidan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada vatandaş odaklı yaklaşım çerçevesinde, tüm kurum ve kuruluşlarda, hızlı, etkin, kaliteli hizmet sunulmasının, yapılan tüm iş ve işlemlerde adalet, eşitlik ve şeffaflık anlayışıyla hareket edilmesinin zorunlu olduğunu vurgulayarak bu doğrultuda gerekli tüm tedbirlerin alınması ve aksaklıkların giderilmesi talimatını verdi. Vali yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinin katıldığı toplantıda ayrıca, Düzce'de devam eden kamu yatırımlarının durumu ve 2016 yılına ilişkin yatırım ve hizmetlerin planlanması konuları da ele alındı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title