Haberler

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Yavuz Orak Gemerek'te

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yavuz Orak, Gemerek Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yavuz Orak, Gemerek Devlet Hastanesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Gemerek Gençlik ve Kültür Merkezi'nde organize edilen programa Kaymakam Cuma Kılınç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm Dr. Yavuz Orak, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Barış Ulucanlı, Emniyet Müdürü Kamil Yılmaz, Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selcen Karakaş, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Düzenlenen programda hastanenin durumu ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Orak, Gemerek Devlet Hastanesi'ne ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini bu doğrultuda hastaneye genel cerrahi uzmanı atamasının gerçekleştiğini ve göreve başlayacağını belirtti.

Hastanedeki sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Orak hastanenin belli bir yere gelmesi için hasta sayısının artması gerektiğine dikkat çekti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gemerek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title