Haberler

Kamu-Der, Vali Tutulmaz'ı Yılın Valisi Seçti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Kamu-Der tarafından yılın valisi seçildi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Kamu-Der tarafından yılın valisi seçildi.

Öğretmenevi'nde düzenlene ödül töreninde konuşan Vali Tutulmaz, Kamu-Der'in vermiş olduğu plaketin yükünü ve sorumluluğunu ağırlaştırdığını belirtti.

Siirt'te yapmış oldukları hizmetin vatandaşın huzuru, mutluluğu ve refahı için yapıldığını açıklayan Tutulmaz, vatandaşlara insani ilişkileri ön planda tutarak hizmet verdiklerini ifade etti.

Almış olduğu ödülün daha iyi hizmetlere vesile olmasını dileyen Tutulmaz, Siirt'e olan hizmet aşkını daha da arttıracağını kaydetti.

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Başbuğ da dernek olarak yaptıkları anket sonucunda Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım'ın yılın valisi seçildiğini dile getirdi.

Bölgede yaşanan olaylardan dolayı Siirt'e gelerek Vali Tutulmaz'a plaketini vermek istediğini aktaran Başbuğ, 22 Ekim'de Ankara'da yapılacak ödül töreninde 41 idareciye ödüllerini vereceklerini söyledi.

Ödül törenine, SGK Müdürü Abdulcelil İlbaş, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, Tabipler Odası Başkanı Dr. Ekrem Bilek, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin Sayın, Pervari Ziraat Odası Başkanı İzzettin Diken ve Baykan Ziraat Odası Başkanı Fethullah Tardu katıldı.

Konuşmaların ardından Vali Tutulmaz'a yılın valisi ödülünü, Kamu-Der Genel Başkanı Başbuğ takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title