Haberler

Kampüs'ün Sesi'ni Herkes Duydu

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci gazetesi olarak bilinen Kampüs’ün Sesi, yayın hayatına kısa bir süre önce başlamış olmasına rağmen adeta Erzurum markası haline geldi.

Atatürk Üniversitesi'nin öğrenci gazetesi olarak bilinen Kampüs'ün Sesi, yayın hayatına kısa bir süre önce başlamış olmasına rağmen adeta Erzurum markası haline geldi.

Atatürk Üniversitesi'nin öğrenci gazetesi Kampüs'ün Sesi, yayın hayatına kısa bir süre önce başlamış olmasına rağmen adeta Erzurum markası oldu. Türkiye'nin değişik bölgelerinden çok sayıda üniversitenin ilgisini çeken gazete, yeni akademik yılda da birbirinden iddialı sayılarıyla okurlarının beğenisine sunulacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencisi Kağan Alparslan Çakır'ın yönetimindeki Kampüs'ün Sesi gazetesi, önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni sayısıyla Atatürk Üniversitesi'ni diğer üniversitelerle de buluşturacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan gazete İmtiyaz Sahibi Kağan Alparslan Çakır, Kampüs'ün Sesi'nin daha ilk iki sayıda bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardığını söyledi. Atatürk Üniversitesi'nde bir öğrenci gazetesi çıkarma projesini tasarlarken, önlerine "öğrencinin, sayfalarında kendisini bulabileceği bir gazete" ilkesini koyduklarını anlatan Çakır, bu hedef doğrultusunda çıkardıkları iki sayının daha şimdiden meyvelerini vermeye başladığını kaydetti.

ÇAKIR, KAMPÜS'ÜN SESİNİ ANLATTI

Atatürk Üniversitesi'nin, Erzurum, bölge ve Türkiye için marka bir değer olduğunu vurgulayan Çakır, dolayısıyla bu çatı altında atılan her adımın üniversitenin sahip olduğu vizyonla bağdaşması gerektiğini düşündüklerini ifade etti. Çakır, "Bizler planlamamızı bu doğrultuda yaptık. Gazetemizin, yüksek öğrenimde bir marka olan Atatürk Üniversitesi'ne yaraşır ve yakışır bir ürün olmasına özellikle özen gösterdik. Her iki sayımızda da, hem üniversitemizin, hem de şehrimizin tanıtımına öncelik verdik. Fakültelerimizin ve yüksek okullarımızın tamamına ulaştık, öğrenci arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk, hocalarımızın değerli görüşlerinden ve önerilerinden istifade ettik. Özellikle üniversitemizin kıymetli yöneticilerinden o kadar yakın ilgi ve alaka gördük ki; bize en büyük moral, motivasyon ve enerji kaynağı da zaten bu oldu. Dolayısıyla desteklerini bizden esirgemeyen en başta üniversitemizin saygı değer rektörü, kıymetli hocamız Prof. Dr. Sayın Hikmet Koçak Beyefendi'ye, üniversitemizin diğer yöneticilerine, hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

ANTALYA VE IĞDIR İÇİN MODEL OLDU

Kampüs'ün Sesi'nin, Türkiye'nin değişik bölgelerindeki üniversitelerin de dikkatini çektiğini vurgulayan Kağan Alparslan Çakır, "Bizi Antalya Akdeniz Üniversitesi'nden, Iğdır Üniversitesi'nden arayan öğrenci arkadaşlar oldu. Kampüs'ün Sesi'ni gördüklerini ve çok ilgi duyduklarını ifade ederek, benzer bir çalışmayı kendi üniversiteleri için de yapmayı düşündüklerini söylediler. Ekibimizden bu anlamda destek ve yardım istediler" diye konuştu.

ÜÇÜNCÜ SAYI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yayın hayatına yeni başlamış bir gazetenin kısa sürede aldığı bu mesafeyle farkını ortaya koyduğunu dile getiren Çakır, üçüncü sayı için şimdiden kolları sıvadıklarının da altını çizdi. Çakır, "Üniversitemizde kayıt dönemi başladı. Önümüzdeki ay da kısmetse okullar açılmış olacak. Biz de üçüncü sayımızı yüksek öğrenime yeni başlayan öğrenci arkadaşlarımızı da göz önünde tutarak hazırlayacağız. Yine birbirinden ilginç haber, yorum, araştırma ve makalelerle üniversitemizin ve şehrimizin sesi olmaya devam edeceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Antalya Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title