Haberler

Kampüs Ortamı Tüm Yaşamınızı Etkiliyor!

Güncelleme:

Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk, ilköğretim ve lisede verilen eğitimin kampüs ortamında alınmasının bireyin tüm yaşamını etkilediğini söylüyor.


Okullar, ülkemizdeki ve dünyadaki toplumsal, kültürel, teknolojik ve ekonomik gelişmeleri yakından izleyip, benimseyip, genç nesillere aktararak toplumun gelişimine katkıda bulunurlar. Okulların hem toplumun mevcut kültürünü koruması ve yaşatması hem de kendisiyle birlikte içinde bulunduğu toplumu geliştirmesi ve değiştirmesi beklenmektedir. Bu nedenle okulların hareketli ve dinamik yapılar olması gerekir. Bu dinamizm ise, okullarda yeterli fiziki mekânların oluşturulmasıyla mümkündür.

Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk sözlerine şu şekilde devam ediyor: "İlköğretim ve lise anılarınızı hayatınız boyunca gülümseyerek hatırlayacaksınız. Bu anılarınızın büyük bir kısmı arkadaşlarınızla birlikte yaşadıklarınız oluşturacak. Aslına bakarsanız öğrenme sürecinizin de çok önemli bir bölümünün arkadaşlarınızla paylaşımlarınızdan, birlikte öğrenme etkinliklerinden geldiğinin farkındayız. İlköğretim ve lise kampüsü denildiğinde genellikle akla sadece sınıflar ve laboratuvarlar gelir. Oysa ilköğretim ve lise yaşamı öğrencinin sürekli derslere girip çıktığı bir ortamdan ziyade sosyalleştiği, bilgi, kültür ve iletişim bakımından kendini geliştirdiği son derece renkli ve eğlenceli bir dönemdir. Vizyon Koleji olarak sizlere eğitiminizi uluslararası kalitede alacağınız sınıf, kütüphane ve laboratuvar ortamları hazırlamakla kalmıyoruz. Sizlere arkadaşlarınızla birlikte en güzel anılarınızı oluşturacağınız zengin, eğlenceli ve aynı zamanda güvenli bir ortam sunuyoruz."

Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk Vizyon Koleji kampüslerinin özelliklerini şu şekilde sıralıyor:

A Kalite Kampüs Yapılanması Vizyon Koleji'nde!

Kaliteli eğitim için kaliteli eğitim ortamı gerekir. 'Potansiyele Odaklanan Eğitim '' anlayışı ile A kalite eğitim vermek için planlanan Esenyurt ve Bahçeşehir Kampüsleri, modern eğitim ve öğretim için gereken teknoloji ve yöntemlerin en verimli biçimde kullanılabileceği güvenli bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Tam donanımlı kampüslerimizde anaokulundan, liseye kadar tüm yaş grupları, birbirinden bağımsız ortamlarda, üst düzey eğitim alabilmektedir.

Güvenli Okul

Sorumluluk bilinci yüksek olan Vizyon Koleji okullarında güvenliğe çok önem verilir. Profesyonel güvenlik elemanları, 24 saat okulun tüm mekanlarında kameralı güvenlik kaydı ile kontrollerini yapar ve güvenliği sağlar. Öğrenci, personel ve misafir giriş çıkışları kayıtlıdır. Güvenliğin sağlanmasında en son teknolojik imkanlar kullanılır.

Teknolojik Okul

Vizyon Koleji eğitim ve öğretimde teknolojiyi etkin biçimde kullanır. Tüm dersliklerimizde multimedya destekli interaktif eğitime olanak tanıyan akıllı tahta, projeksiyon cihazları ve sabit bilgisayarlar bulunmaktadır. Dersliklerin tümü internet erişimine açıktır.

Bilgi erişim merkezi olarak donanımlı hale getirilen kütüphanemizde de öğrencilerimiz bağımsız bilgisayarlar, hızlı internet ve yüksek teknolojik donanımın tüm avantajlarını kullanabilmektedir. Benzer biçimde seminer salonlarımız da modern internet, ses ve görüntü teknolojisi ile donatılmıştır.

YÜKSEK MEMNUNİYET ORANI

Mutlu öğretmenler, mutlu öğrenciler, mutlu veliler…

Biz iyi bir okul olmanın ispatının okula mutlu gelen öğretmen, öğrenci ve veliler olduğuna inanıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulunu seviyor. Velilerimizin bize '' Çocuğum okula çok mutlu gidiyor, çok mutlu dönüyor'' demesiyle gurur duyuyoruz.. Vizyon Koleji yaklaşımını ve kalitesini daha iyi anlamak için bunu herhangi bir öğrenci, öğretmen ya da velisine sorabilirsiniz.

Bahçeşehir'e Büyük Eğitim Yatırımı!

Vizyon Koleji ikinci kampüsü Bahçeşehir'de açılıyor. 21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye'de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji ikinci kampüsünü Bahçeşehir'de açıyor. Bahçeşehir'in gözde okullarının bulunduğu, ''okullar bölgesi'' diye anılmaya başlayan bölgede 12.500 m2 kapalı alana sahip modern bir kampüs projesine başlayan Vizyon Koleji, Mart ayından itibaren tanıtım ofisinde, tüm sınıflarda kayıt almaya başlıyor.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Bahçeşehir Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title