Haberler

Kamil Saraçoğlu: Kadınlar Toplumun Temel Taşıdır

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kadınların toplumun temel taşları olduğunu ifade etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kadınların toplumun temel taşları olduğunu ifade etti.

Başkan Saraçoğlu, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Zafer Meydanı'nda halka çiçek dağıttı.

Kadınların doğumdan ölüme kadar insan hayatının her safhasında belirleyici bir rol ve etkiye sahip olduğunu dile getiren Başkan Kamil Saraçoğlu, "Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlarımız olmuştur.Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiş, kadınlarımızın aile hayatında olsun, toplumsal ve siyasal hayatta olsun belirleyici rolü takdir edilmiştir. Kadınlarımızın, annelerimizin gerek aile hayatında, gerekse sosyal ve kültürel hayatta daha etkin olmalarını sağlayacak adımlar atacağız. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Kütahya Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik ve onlara değer veren hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi'nin Kadınlar Günü dolayısıyla 3 bin adet çiçek dağıttığını sözlerine ekledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title