Haberler

Kamil Koç ile İstanbul İzmir Yolu İki Saat Kısaldı

Kamil Koç Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), önemli bir iş birliğine imza attı.

Kamil Koç Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), önemli bir iş birliğine imza attı. İki firmanın kara ve deniz ulaşımını entegre eden işbirliği ile İstanbul-Balıkesir-Manisa- İzmir güzergahında seyahat süresi iki saat kısaldı. Böylece Kamil Koç bu güzergahta otobüsle seyahat eden yolcularına, deniz yoluyla entegre ve daha kısa zamanda ulaşım seçeneği sunmuş oldu. Kamil Koç'un BUDO bağlantılı seferleri için ek yolcunun herhangi bir ek ücret ödemesine gerek kalmayacak.

Kamil Koç otobüsleri, BUDO ile işbirliği yaparak şehirler arası ulaşımda kara ve deniz yolunu entegre etti. Yapılan işbirliği ile Kamil Koç ile seyahat edenler için İstanbul- İzmir yolu iki saat kısaldı. Bu işbirliği ile deniz ulaşımıyla entegre bir yolculuk seçeneği sunan Kamil Koç'un BUDO bağlantılı seferlerinde bir yıl içinde 100 bin yolcuya hizmet verilmesi hedefleniyor.

KABATAŞ-MUDANYA ARASI BUDO, MUDANYA-İZMİR ARASI KAMİL KOÇ

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç ile BUDO işbirliğiyle yapılan ulaşım entegrasyonu projesi ile İstanbul'dan Balıkesir - Manisa - İzmir istikametine gitmek isteyen yolculara yeni bir alternatif sunduklarını söyledi. Projeyle birlikte yolcular İstanbul Kabataş'tan BUDO Deniz Otobüsü'ne binip Mudanya'ya geçecek ve Mudanya'dan Kamil Koç otobüsüne aktarma yaparak seyahatlerine karadan devam edecek.

BİLET FİYATI AYNI

Proje kapsamında; yolcular Kamil Koç'un bilet satış noktası, çağrı merkezi, internet gibi tüm satış kanallarından BUDO aktarmalı bilet satın alabilecek. Bu seçenekle İstanbul-Balıkesir-Manisa-İzmir güzergahında seyahat süresi iki saat kısalacak. Deniz otobüsü ile entegre seyahat seçeneğini kullanan yolcular, normal bilet ücretinin dışında fazladan bir bedel ödemeyecek. İlk etapta, her gün Mudanya bağlantılı üç gidiş, üç geliş BUDO bağlantılı sefer yapılacak. Kamil Koç aktarmalı olmayan seferlerini ise sürdürecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kamil Koç İstanbul Mudanya İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title