Haberler

Kameralar Yeni Jenerasyona Döndü

Magazin dünyasının ünlü isimlerinin çocukları da en az anne ve babaları kadar popüler olma yolunda.

Ünlü isimlerin çocukları, son dönemde anne ve babalarından daha fazla gündeme gelir oldu. Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin, Sibel Can'ın kızı Melisa, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Derya-Ferhan derken liste uzayıp gidiyor. İşte ünlülerin magazin sayfalarının gündeminden düşmeyen çocuklar...

BERFİN ERDOĞAN

Oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin, gece hayatında sık sık karşımıza çıkıyor. 18 yaşındaki Berfin, geçtiğimiz hafta da alkollü halleriyle gündeme gelmişti.

TOKAT YEDİ!

MELİSA URAL

SibelCan'ın 18 yaşındaki kızı Melisa Ural da İstanbul gecelerinde boy gösterenler arasında... Geçtiğimiz günlerde Reina'da alkolü fazla kaçırınca olay çıkarıp mekandan ambulansla kaçtığına dair iddialar çıkan Ural'a annesi sahip çıkmıştı.

DERYA-FERHAN ŞENSOY

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Derya ve Ferhan da gece hayatının popüler gençleri arasına girdi. Son dönemde hemen her gün gece kulüplerinde eğlenen kardeşler, geçtiğimiz akşam da Reina'da sabahlamıştı. İki kardeşin mekan çıkışı alkollü olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.

BUSE TERİM Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim de New York'taki eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye döndükten sonra gece hayatının müdavimlerinden oldu. Her gece başka bir kulüpte arkadaşlarıyla eğlenen Terim'in adı geçtiğimiz haftalarda da bir olaya karıştı. Bodrum'da arkadaşlarıyla eğlendiği bir mekanın tuvaletinde bir kızla tartışma yaşayıp tokat yediği haberi gündeme gelmişti.

YALANLADILAR

OĞULCAN ENGİN

Seda Sayan'ın 21 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin de ilişkileriyle gündemden düşmüyor. Şu sıralar Oğulcan'ın adı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile anılıyor. İkilinin, Çeşme'de yakınlaşmasıyla ilgili konuşan anne Gülşah Alkoçlar, iddiaları yalanladı.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU

Hülya Avşar'ın kızı Zehra da bir süre önce yaşadığı olaylarla gündeme geldi. 15 yaşındaki Zehra'nın İstinyePark'taki Beymen mağazasında gerginlik yaşadığı bir kızla kavga ettiği, kavgayı, mağaza müdürünün ayırdığı söylenmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yılmaz Erdoğan Ferhan Şensoy Oğulcan Engin Buse Terim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title