Haberler

Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum

Güncelleme:

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan kişiyi öldüren Rıdayettin Serbest, sorgulamada "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum." dedi.

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan 35 yaşındaki Tacettin Başoral'ı başına tabancayla ateş ederek öldüren 52 yaşındaki Rıdayettin Serbest, polisteki sorgulamasında, "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum Yapmışımdır. Doğrudur" dedi. Sorgulaması tamamlanan Rıdayettin Serbest bu sabah adliyeye çıkartıldı.

KONUŞMAK İÇİN GİDİLEN PARKTA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

İnegöl İlçesi'nde mobilya ticareti ile uğraşan Rıdayettin Serbest ve oğlu 32 yaşındaki Erkan Serbest, fabrikalarına yaptıracakları bina için iddiaya göre, Engin Hacılar ile 320 bin TL'ye anlaştı. Binanın belirtilen tarihte teslim etmemesine sinirlenen Rıdayettin Serbest ve oğlu cep telefonu konuştukları Engin Hacılar ile tartışıp Bursa'da yüz yüze konuşmak için dün merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Tophane Parkı'nda buluştular. Erkan Serbest buraya arkadaşları ile gelen Engin Hacılar ile önce tartıştı sonra kavga etti. Silahların çekildiği olayda Engin Hacılar'ın Adapazarı'nda yaşayan ve olayları uzaktan takip eden arkadaşı Tacettin Başoral silahı ile ateş ederek Erkan Serbest'i göğsünden yaraladı. Bu sırada Serbest'in silahından çıkan kurşunlardan biri Başoral'ın bacağına isabet etti.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Vurulan oğlunun yanında bir süre kalan Rıdayettin Serbest, oğlunun yere düşen tabancasını alarak arkadaşları tarafından aşırı kan kaybetmemesi için kemer ile bacağı sıkılan Tacettin Başoral'ı, yanına gelip başına 1 el ateş ederek öldürdü. Öfkeli baba daha sonra Başoral'ın arkadaşını da vurmak istediyse de silah ateş almadı. Daha sonra elindeki tabanca ile yaralı oğlunun yanına giden Rıdayettin Serbest polis tarafından yakalandı. Yaşanan dehşet anları ise, parkta bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

"OĞLUMUN VURULDUĞUNU GÖRDÜKTEN SONRA HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erkan Serbest'ın tedavisi devam ediyor. Serbest'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bu arada poliste ifade veren Rıdayettin Serbest, "Biz oraya konuşup meseleyi çözmeye gitmiştik. Oğlum ile tartışmaya başladılar. Kalabalıktılar. Ben devreye girdim: Silahlar ateşlendi. Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiçbir şey hatırlamıyorum. Yapmışımdır. Doğrudur" dedi.

İfadesinin ardından Rıdayettin Serbest, "Adam öldürmek" suçundan bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılırken, zanlı ve yaralı oğlu ile öldürülen Tacettin Başoral'ın her hangi bir suç kaydının olmadığı belirlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Hacılar İnegöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ali desidero:

Hemen öldüren öldürülmeli

2
2
yanıtYanıtla
ipekkk:

Vurulan müteahhit değil yanında bi adamıymış zavallı genç boşuna öldü gitti aziz mübarek gün yazık insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı

1
1
yanıtYanıtla
ipekkk:

Beyninden vurması gerekmezdi canii adam her izledikce adamın ahh çekişi insanı yaralıyor

1
0
yanıtYanıtla
KiracıMobil-IOS:

Deydimi inegöl de bursada çok Esnafın çanını yakmışsın FIRAT mobilyaymış zekan olmuşsun kimle iş yapmışsan ilalah dedertmişsin deydimi oğlunun başını yedin öldürdüyün adamın oçagını söndürdün kadir gecesi olmaz olsun senin gibi baba insan bu insanlara bir ders olsun illahi adalet var Allah'ın adaleti er geç tecelli eder

0
0
yanıtYanıtla
herkes sözünü tutmalı:

Bu Müteahhitler neden böyle.. Söz namustur

0
0
yanıtYanıtla
belirsiz:

Cok zor bu mesele vuran akrabamiz olur .oglunu oldu saninca vurmuş.kim olsa ayni seyi yaparfi

0
0
yanıtYanıtla
erhan toksun:

ne yazkı bu ülkede olan hep garıblere oluyor boron ve patranlara hiç bırşey olmuyor bır şekılde ortada kayboluyor gündem olmuyor . . . . muteahhıt hem işini yapmıyor paranı alıyor bırde tetıkçı gütür mobılyacıyı vürdurmaya. . dur orad. . . . . . . . . . . . . . aa. . nıye işinı yapmıyorsun mobilyacıyı vuruysan kendın vursana . adam nıye tutuyorsun bu adam müteahhıtın yüzünde öldü bır bedel varsa oda müteahhit olmalıdır. . ölen adama veyakınrarına soruyrum ne işiniz var bu işin içinde siz orda ölürken müteahhit kaç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title