Haberler

Kamerayı Tamir Ederken Koluna Demir Saplandı

Güncelleme:

Antalya'da bir sitede güvenlik kamerası tamir etmek için duvara çıkan 26 yaşındaki Erhan Sarıkaya, dengesini yitirince ucu sivri korkuluk demirinin üzerine düştü.

Antalya'da bir sitede güvenlik kamerası tamir etmek için duvara çıkan 26 yaşındaki Erhan Sarıkaya, dengesini yitirince ucu sivri korkuluk demirinin üzerine düştü. Koluna saplanan demirden itfaiye tarafından kurtarılan Sarıkaya, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Meydankavağı Mahallesi 1592'nci Sokak'ta meydana geldi. Bir sitenin güvenlik kamerasını onarmak için duvara çıkan Erhan Sarıkaya, kamera ile uğraşırken dengesini kaybetti. Bir anda sitenin duvarındaki demirin üzerine düşen Sarıkaya'nın sol koluna ucu sivri korkuluk demiri saplandı. Kanlar içinde kalan Sarıkaya'yı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Erhan Sarıkaya koluna saplanan demirin kesilmesi ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kolundaki demir parçasıyla acil servise alınan Sarıkaya ameliyata alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis bina sakinlerinin ifadelerine başvurdu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıkaya Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title