Haberler

Kamera Soner Hasırcıoğlu İstanbul Dha

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Bizim için çok farklı bir gurur, Kasımpaşalılar için, Beyoğlulular için Recep Tayyip Erdoğan'ın yeri çok başka. Gerçekten bunu burada, seçimde aldığımız neticede de görüyoruz. Benim asıl hissetiğim şudur; Kasımpaşalılar çocuklarına gelecek nesillere anlatacak bir hikaye buldular. Cumhurbaşkanlığı makamı gerçekten çok farklı bir makam. İlk seçilmiş birinin Kasımpaşalı olması onları ziyadesiyle mutlu etti. Dolayısıyla sevgilerini burada yansıtıyorlar. Burada bulunan insanlar bizim teşkilatımızın çok dışında insanlar. Bir Kasımpaşalı olarak, bir Beyoğlulu olarak bütün başlangıç kimliğimin dışında, yıllardır küçük çocukluğumdan beri tanıdığım liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu makama gelmesi beni gerçekten mutlu ediyor. Ülkemize hayırlar, uğurlar getirsin diyorum dedi.

ÇAKAR VE SİRENLİ ARAÇLA KUTLAMA YAPTI

Sevinç gösterilerine araçlarıyla katılan vatandaşlar nedeniyle yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Bu sırada konvoyda çakar lambaları yanan 06 AKP 03 plakalı bir otomobilin kutlamalara siren çalarak eşlik etmesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title