Haberler

Kamer Vakfı Toplantıları Devam Ediyor

Güncelleme:

KAMER Vakfı Batman ve Siirt Şubelerinin ortaklaşa yürüttüğü Sabancı Vakfının desteklediği 'O Köy Bizim Köyümüzdür Projesi' kapsamında Beşiri'de toplantı yapıldı.

KAMER Vakfı Batman ve Siirt Şubelerinin ortaklaşa yürüttüğü Sabancı Vakfının desteklediği 'O Köy Bizim Köyümüzdür Projesi' kapsamında İlçe toplantılarının ikincisi, Beşiri İlçe Merkezindeki Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonunda önceki gün 11.00'de yapıldı.

Toplantıya İlçe müftü yardımcısı, KAMER' den iki temsilci, Baro'nun Kadın Komisyonundan bir avukat ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden çalışan bir Sosyal Hizmet Uzmanı konuşmacı olarak katıldılar.

Proje ile amaçlanan hedefler Kız çocuklarının okullaşması, erken ve zorla yapılan evliliklerin engellenmesi ve namus cinayetlerinin önlenmesidir.

Beşiri ilçe köylerinden tüm köy muhtarları, imamları, öğretmenleri toplantıya katıldılar. Konferans salonunda Kadın Hakları, Kadına Yönelik Şiddet konuları anlatıldı. Her bir konuşmacı kendi alanıyla ilgili olarak bu konuları değerlendirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Beşiri Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title