Haberler

Kamer Genç öldü iddiaları, Genç'in sağlık durumu

Güncelleme:

Kamer Genç öldü iddiaları ortalığı karıştırdı, Genç'in sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler haberler.com'da. Türk siyasetinin en renkli simalarından, 6 dönem milletvekilliği yapan ve son seçimlerde aday gösterilmeyen Kamer Genç, önceki gün hastaneye kaldırıldı.

Uzun süre pankreas kanseri teşhisiyle Amerika'da tedavi gören CHP'nin eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, hastaneye kaldırıldı. Genç'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ABD'DEN DÖNDÜ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

ABD'deki tedavinin ardından mayıs ayında Türkiye'ye dönen Genç, memleketi Tunceli'de CHP'li milletvekilleri ile seçim çalışmalarına katılmıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Genç, geçtiğimiz gün hastalığının ağırlaşması nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç ilk müdahalenin ardından Ankara'da özel bir hastaneye nakledildi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki akşam Genç'i hastanede ziyaret etti.

KAMER GENÇ KİMDİR

1940 doğumlu Genç; Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Doğru Yol Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde milletvekilliği yaptı. 6 dönem Meclis'te bulunan, Danışma Meclisi üyeliği de yapan Genç, 2001-2002 yılları arasında da TBMM'de Meclis Başkanvekilliği görevini üstlendi. 24. Dönemde CHP'den Tunceli Milletvekili olan Genç, 7 Haziran genel seçimlerinde aday gösterilmemişti. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

bozkrt:

Çok üzüldüm hahs

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title