Haberler

Kamer Genç'in Vasiyeti: Beni Türk Bayrağına Sarıp, Tunceli'ye Gömün

Güncelleme:

Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, Kamer Genç'in "Bana bir şey olursa, beni Türk bayrağına sarın ve Tunceli'ye gömün" vasiyetinde bulunduğunu açıkladı.

Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, uzun süredir hastanede tedavi gören Kamer Genç'in "Bana bir şey olursa, beni Türk bayrağına sarın ve Tunceli'ye gömün" vasiyetinde bulunduğunu açıkladı.

UZUN SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYOR

Pankreas kanseri nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören eski CHP milletvekili Kamer Genç'i ziyaret eden ve ailesiyle görüşen Söylemez, Genç'in vasiyetiyle ilgili açıklamalar yaptı.

"YİĞİT VATAN EVLADI..."

Aydınlık'ın haberine göre Ulusal Kanal'da yayınlanan Alternatif programında"Laiklik elden giderken, Türkiye bir mezhep devletine dönüştürülürken, Cumhuriyet'in bütün kurumları saldırı altındayken Tunceli'den çıkmış bu yiğit vatan evladı cumhuriyetin değerlerini savunmuştur" diyen Söylemez, Kamer Genç'in vasiyet olarak "Ben iyleşemezsem, bana bir şey olursa beni Türk bayrağına sarın ve Tunceli'ye gönderin" dediğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ufuk Söylemez Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (370)

yaşayan bilir:

ermeni olduğu için öyle söylüyor, tunceli ermeni yatağıdır, Ermeniler kaçarken Müslüman isimlerini aldılar, namaz kılmamamAk, oruç tutmamak içinde BİZ ALEVİYİZ DEDİLER, BUNLAR ERMENİDİR, İNİÖNÜDE ERMENİ ALFABESİNİ SAYARAK MORTU ÇEKTİ. .

61
77
yanıtYanıtla
Operatör Mobil-IOS:

Onun layığı pkk bayrağı sarın layığınızı bulsun şehit kanıyla sulanmış güzel bayrağımızı kirletmesin

111
27
yanıtYanıtla
@@@AGA:

ZEKADA SINIR TANIMAYAN KOYUN SÜRÜSÜ, KAMER GENC PKK´YA KAFA TUTAN ADAMDIR, SIZIN GIBI GIDIP OSLODA IMRALIDA KANDILDE GIZLI GIZLI GÖRÜSEN ADAM DEGILDIR

yanıt14
yanıt4
EY YORUMCU BOZUNTULARI:

HEPİNİZİ TOPARLASAN BİR KAMER GENÇ ETMESSİNİZ SİZDE KENDİNİZE ADAM SÜSÜ VERİYORSUNUZ KENDİNİZ ÇALIN KENDİNİZ OYNAYIN ZAVALLISINIZ :))

57
31
yanıtYanıtla
Psikolog:

Bu sayfalardaki yorumlara göz attınca, burdaki kini, nefreti, öfkeli yorumları okuyunca, görüyorum ki bu memleket ne kadar mutsuz! Bu memleketde sevgi, saygı ve duyarlılık ne kadar azalmış. Bu memleket ne kadar gergın bır toplum olmuş. Önce kendimizi sevmeyi öğrenelim. Kendimizi sevmek sandığımız kadar zor değil. Hepinize selamlar.

84
3
yanıtYanıtla
TÜRKMEN OĞLU:

TEBRİK EDERİM DOĞUNUN YAĞIZ DELİKANLISINA. SON ZAMANLARDA ÜLKEMİZDE BİR ASLINI İNKAR MODASI VARKEN; BU KAHRAMAN TÜRK EVLADI ASLINI ORTAYA KOYMAKTAN HİÇ BİR ZAMAN ÇEKİNMEMİŞTİR. BÖLGEDEKİ SÖZDE KÜRTLEŞMİŞ TÜRKMENLERE KAPAK GİBİ CEVAPLAR VERMİŞTİR. KENDİSİNİ ŞÜKRANLA, HÖRMETLE ANIYORUZ. ALLAH UZUN YILLAR SAĞLIKLAR VERSİN.

63
8
yanıtYanıtla
ds:

kamer genç sen cansın

35
35
yanıtYanıtla
Nazımiye62:

Kamer Genç bey, Tuncelinin aslanıdır. pkknın baş düşmanıdır.

51
18
yanıtYanıtla
Çorumlu hırçın hacıMobil-IOS:

Sen turk bayragini kirletirsin hak ediyormusun

31
36
yanıtYanıtla
tarik:

gecmisini unutmadik iyi oldu bu dünyada bir pislik eksilecek

35
32
yanıtYanıtla
Tüm 370 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title